"Cronica Carcotasilor" de la Prima TV si Kiss FM nu va mai fi difuzata in aceasta saptamana, in urma accidentului provocat duminica de Serban Huidu si soldat cu moartea a trei persoane, informeaza Mediafax.

"In aceasta saptamana, emisiunea "Cronica Carcotasilor" de la Prima TV si Kiss FM nu va mai fi difuzata. Suntem solidari cu familiile victimelor si regretam nefericitul eveniment in care a fost implicat colegul nostru Serban Huidu", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Prima TV si Kiss FM.

Anuntul vine dupa ce emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kiss Music".

Serban Huidu are 35 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".

Emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" este difuzata de luni pana vineri, de la 7.00 la 10.00. Pe de alta parte, emisiunea "Cronica Carcotasilor", cu Serban Huidu si Mihai Gainusa, de la Prima TV, este difuzata in mod obisnuit in fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Serban Huidu a fost audiat luni dimineata de politisti la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat.

Realizatorul radio-TV a fost implicat, duminica, intr-un accident rutier grav produs pe DN 1, in dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. Masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

In urma impactului si-au pierdut viata soferul autoturismului Dacia Logan - Lungu Stefan Balogh de 65 de ani - si Magda Draghici de 54 de ani, care se afla in dreapta soferului. O a treia persoana, Ion Garbis de 57 de ani, aflata in autoturismul Dacia Logan a fost ranita grav.

Realizatorul tv se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi copii si bona acestora.