Angajatii care lucreaza pe grupul de site-uri realitatea.net au optat pentru noul site al lui Sebastian Ghita, relateaza joi Paginademedia.ro. Directorul general Realitatea Media, Sorin Enache, precizase miercuri pentru HotNews.ro ca in jur de 100 dintre cei "circa 250 de demisionari" de la Realitatea Media au revenit asupra deciziei lor de a pleca la firma RTV Satellite Net, controlata de Sebastian Ghita, si "s-au intors".

Potrivit Paginademedia.ro, lupta dintre Realitatea Media (firma lui Elan Schwartzenberg) si RTV Satellite (a lui Sebastian Ghita) "se muta pe divizia online a grupului".

Astfel, angajatii care lucreaza pe grupul de site-uri realitatea.net au optat pentru noul site al lui Sebastian Ghita. Aproape 30 de oameni (angajati si colaboratori) care lucreaza la site-urile realitatea.net au demisionat de la Realitatea Media pentru RTV-ul lui Sebastian Ghita.

Site-ul RTV.net (al lui Ghita) este deja activ.

Paginademedia.ro afirma ca de reorganizarea realitatea.net se va ocupa Dragos Stanca, prin firma Publyo.

Sorin Enache a spus miercuri pentru HotNews.ro ca aproximativ 100 dintre demisionari s-au intors la Realitatea Media in ultimele zile. "Este vorba despre oameni din toate departamentele", a afirmat Enache, potrivit caruia "nici o vedeta nu demisionase, asa cum s-a declarat prin presa".

Potrivit lui Sorin Enache, printre cei care si-au dat demisia pentru a pleca la RTV Satellite Net se numara si o parte dintre oamenii care lucrau la Realitatea.net, acestia fiind, in prezent, in preaviz. Realitatea Media a incheiat un contract de operare editoriala si tehnica a site-ului, pentru o vreme, cu firma de dezvoltare web infiintata anul trecut de Dragos Stanca, Publyo, iar aceasta angajeaza acum oameni sa lucreze la Realitatea.net, a spus Sorin Enache. Acesta a mai precizat ca la website s-a intors Ionel Lespuc, fost redactor-sef care parasise aceasta functie anul trecut.

  • De cateva zile poate fi accesat site-ul de stiri www.RTV.net. RTV.net are si o prezenta pe Facebook, unde, la rubrica "Despre", este mentionat: "Noi facem realitatea!". Sigla RTV folosita pe site si pe Facebook este asemanatoare celei folosite de RTVonline.ro, site-ul RTV Gorj, detinut de Ridzone Computers. In registrii online, datele de contact pentru RTV.net apartin unui reprezentant Asesoft, compania lui Sebastian Ghita. (In registrii online, site-ul Realitatea.net figureaza sub Realitatea Media).