"Cronica Carcotasilor" de la Prima TV nu va fi difuzata nici saptamana viitoare, emisiunea urmand sa fie transmisa din 2 noiembrie, insa conducerea televiziunii nu a decis in ce formula va fi reluat programul, anunta Mediafax.

""Cronica Carcotasilor" nu se va difuza nici saptamana viitoare pe Prima TV. Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar inca nu am decis in ce formula", au declarat reprezentantii televiziunii.

Pana in momentul difuzarii acestei stiri, reprezentantii Kiss FM nu au precizat daca matinalul "Cronica Carcotasilor" va fi difuzat saptamana viitoare pe postul de radio.

"Cronica Carcotasilor" de la Prima TV si Kiss FM nu a fost difuzata in aceasta saptamana, in urma accidentului provocat pe 16 octombrie de Serban Huidu si soldat cu moartea a trei persoane.

Emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe postul de radio Kiss FM, prezentata de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kiss Music". Show-ul matinal era difuzat in mod obisnuit de luni pana vineri, de la 7.00 la 10.00.

Pe de alta parte, emisiunea "Cronica Carcotasilor", cu Serban Huidu si Mihai Gainusa, de la Prima TV, este difuzata in mod obisnuit in fiecare miercuri, de la ora 20.30.