In jur de 200 de oameni "au ramas cu RTV" (aripa Sebastian Ghita a postului Realitatea) luni dimineata, dupa ce Realitatea Tv (aripa Elan Schwarzenberg) a inceput sa emita, de duminica, din noul sediu Willbrook, scrie Corina Dragotescu pe site-ul ImpactNews. "Dimineata erau aproape 200 de oameni care ramasesera cu RTV. Pe unii inca ii mai curta Elan. (...) A fost reconfortant sa vedem ca redactia s-a umplut la loc", scrie Corina Dragotescu.

De altfel, Dragotescu, alaturi de Catalin Striblea, Cristina Sincai sau Laura Chiriac, se numara printre jurnalistii consacrati ai brand-ului Realitatea care au ramas alaturi de RTV, aripa Sebastian Ghita.

"Mai dau cateva nume, asa ca sa ramana scrise. Sunt colegii mei care raman la RTV: Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos. Mai sunt si altii, dar, din nou, imi cer scuze ca nu le stiu numele tuturor", mai scrie Corina Dragotescu.

Ea mai sustine ca luni, unii dintre oamenii din aripa Elan Schwarzenberg si-ar fi exprimat intentia de a trece de partea RTV: "Dupa pranz au inceput sa se intoarca de la Willbrook, cu rugamintea de a fi reangajati, o serie de colegi care, dupa ce au vazut cortul de acolo si ca se transmite din trei care inchiriate au preferat sa se alature RTV. S-au intors si cei din regia de emisie, care plecasera aseara. Din pacate, una dintre producatoarele bune, care aseara ne-a asigurat emisia, Vera Secrieru, a plecat".