Noul post de stiri RTV anunta pe site-ul propriu ca, incepand de luni, 24 octombrie, poate fi receptionat in mai multe retele de cablu cum ar fi Dolce-programul 257, UPC programul 403 si Digi-program liber la cautare. Emisia RTV mai poate fi urmarita live si pe www.rtv.net, accesand http://www.rtv.net/live. Postul RTV este controlat de Sebastian Ghita, alaturi de care au ramas o parte dintre vedetele Realitatea: Cristina Sincai, Laura Chiriac, Catalin Striblea sau Corina Dragotescu.

Probleme cu CNA-ul

Postul RTV are insa probleme majore cu CNA-ul fiindca a schimbat grila de programe fara a avea acordul acesteia. Presedintele CNA, Razvan Popescu a precizat ca maine se va discuta si cazul RTV, deoarece societatea din Targu Jiu care detine licenta "a schimbat actionariatul fara sa ne ceara aprobarea".

"Se intra astazi in contact cu ei, va merge un inspector, vom vedea ce documente ne mai dau si ei, iar maine analizam situatia. Deocamdata inteleg ca a fost o despartire brusca. In acest moment, ce vad pe RCS, e tot programul Realitatea TV, doar ca e transmis din alt sediu", a mai spus Rasvan Popescu.

vezi aici programul RTV de luni