Mihai Gainusa a declarat, pentru Mediafax, ca a aflat despre accidentul in care a fost implicat Serban Huidu de la Dezbracatu' si a crezut initial ca este vorba despre "una din glumele lui celebre, fara poanta".

Intrebat cand a aflat despre accidentul lui Serban Huidu, Mihai Gainusa a spus: "M-a sunat cel ce-mi da toate vestile rele posibile. Dezbracatu'. Initial, am crezut ca e vorba de una din glumele lui celebre, fara poanta. Apoi l-am sunat pe Serban".

Totodata, Mihai Gainusa a mai spus ca Serban Huidu este binevenit sa se implice in realizarea "Cronicii Carcotasilor".

"In momentul in care va decide ca e cazul sa se implice activ in realizarea si organizarea emisiunii, e binevenit. Dar cred ca, deocamdata, numai la emisiune nu se gandeste", a mai spus Mihai Gainusa.

In ceea ce priveste planurile lui, Mihai Gainusa a spus ca va publica o carte, precizand ca nu are afaceri, in afara de pensiunea din Cheia. "In rest, o sa scot in curand un volum de povestiri, fara legatura cu Romania", a mai spus Gainusa.

Serban Huidu a anuntat, intr-un mesaj postat pe blogul personal in 24 octombrie, ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" trebuie sa continue fara el in rolul de prezentator, precizand ca nu va mai aparea in prim plan in cadrul programului, "din respect pentru victimele cumplitului accident" in care a fost implicat si care s-a soldat cu decesul a trei persoane.

Miercuri seara, pe Prima TV a fost difuzata o editie speciala a emisiunii "Cronica Carcotasilor", moderata de Mihai Gainusa, in care s-a discutat despre viitorul acestui program.

Pe de alta parte, reprezentantii Prima TV au declarat, pe 21 octombrie, pentru Mediafax, ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" se va relua pe 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza, insa nu se stie in ce formula.

Unele dintre variantele avute in vedere ar fi acelea in care Serban Huidu ar fi inlocuit cu Codrut Keghes, cel care il interpreteaza pe Dezbracatu' la "Cronica Carcotasilor", sau cu Oana Ionita, cunoscuta drept Bebelusa Oana. Aceasta din urma l-a mai inlocuit pe Serban Huidu, in prima parte a acestui an, dupa ce Serban Huidu a suferit un grav accident de schi.