Realizatoarea emisiunii "Stirea zilei", Gabriela Vranceanu Firea, va pleca de la postul Antena 3, ultima emisiune urmand sa fie difuzata in aceasta seara, anunta Jurnalul.ro. Potrivit sursei citate, jurnalista negociaza in prezent cu Antena 1 privind realizarea unei alte emisiuni.

Gabriela Vranceanu FireaFoto: AGERPRES

De altfel, site-ul Antena 3 anunta joi ca Firea este invitata speciala a lui Mihai Gadea la emisiunea "Sinteza zilei" (de la ora 21.45), in cadrul careia realizatoarea tv va face un "anunt important".

UPDATE 1: Gabriela Vranceanu Firea a anuntat la "Sinteza zilei" ca urmeaza sa realizeze, la Antena 1, o emisiune magazin, ce va fi difuzata duminica.

"In momentul in care Antena 1 mi-a facut o astfel de propunere onoranta, sa realizez un proiect de televiziune duminica, de la 16.30, am fost extraordinar de emotionata, pentru ca stiu ca este un tronson ravnit si mi s-a parut, mai mult ca oricand, ca un inger pazitor s-a asezat pe umarul meu si aceasta asteptare a Antenei de a gasi pe cineva era pentru mine, pentru a ajunge eu la momentul potrivit, pentru a spune la revedere Antenei 3 si a incepe un nou proiect profesional", a spus jurnalista.

UPDATE 2: Potrivit unui comunicat remis HotNews.ro de trustul Intact, noua emisiune pe care Gabriela Vranceanu Firea o va realiza la Antena 1 se va numi "Gabi Firea Show" si va fi lansata in 7 ianuarie 2012.

"Dupa sapte ani petrecuti la Antena 3, unde a realizat talk show-ul din prime-time "Stirea Zilei", Gabriela Vranceanu Firea revine la Antena 1 cu un nou format tip magazin, duminica, in intervalul orar 16.30 - 19.00, care va fi intitulat "Gabi Firea Show". Totodata, Gabriela Vranceanu Firea va prezenta si realiza opt editii noi ale show-ului "Geniali", in decursul anului 2012. Insa, pina atunci, vedeta va fi gazda a editiilor speciale prilejuite de sarbatorile de Craciun", se arata in comunicatul grupului Intact.

"Lucrez de 11 ani in Intact Media Group si fiecare zi a fost mai spectaculoasa decat cealalta. Aici am invatat enorm dar am si impartasit din experientele mele. Ani de zile am lucrat 7 zile din 7, cu cea mai mare placere iar eforturile mele nu au ramas nerasplatite. Sunt intr-o noua etapa a vietii mele, m-am recasatorit de curand, am primit minunata veste ca voi fi din nou mama, deci e timpul si pentru o schimbare profesionala. Am ales sa revin la Antena 1, pentru ca aici am cei mai multi prieteni si colegi si sunt convinsa ca noul proiect tv va fi unul de succes. Antena 3 va ocupa in inima mea in continuare un loc special", a declarat Gabriela Vranceanu Firea, citata in comunicat.

Gabriela Vranceanu Firea lucreaza in cadrul trustului de presa Intact din 2001, fiind redactor si prezentator al emisiunii "Observator", precum si realizator al emisiunii "Saptamana Financiara" la Antena 1 si al emisiunii "Stirea Zilei" la Antena 3.

Din 2008, ea a devenit director general al revistei "Saptamana Financiara", dupa ce anterior fusese directorul editorial al publicatiei, de la infiintarea acesteia, in martie 2005.

Jurnalista este si membra a Uniunii Scriitorilor, avand mai multe titluri publicate.