Realitatea TV difuzeaza joi, ziua cind Traian Basescu implineste 60 de ani, un clip in care se succed fotografii inedite ale presedintelui, fondul sonor fiind asigurat de melodia "My Way" cintata de Frank Sinatra. In completarea clipului, prezentatorii cer telespectatorilor mesaje pentru presedinte.

Clipul omagialFoto: Captura Realitatea TV

"Cadoul" Realitatii TV vine pe fondul declaratiilor recente ale lui Adrian Nastase, care a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, referindu-se la Sorin Ovidiu Vintu, ca "am observat ca o trasatura generala, cei care au fost la un moment dat pusi in situatii extrem de delicate, inclusiv prin retinere, arestare, de catre institutiile lui Traian Basescu, dupa o vreme si-au schimbat atitudinea".

Sorin Ovidiu Vintu a anuntat ca nu mai are nici o implicare in Realitatea TV, pe care i-a vindut-o lui Elan Schwarzenberg, dar zvonuri privind implicarea sa in postul tv au aparut constant. Adevarul a scris ca Vintu i-ar fi sunat pe mai multi ziaristi ramasi la RTV, postul lui Sebastian Ghita, pentru a-i determina sa se intoarca la Realitatea TV.

Vezi aici clipul de la Realitatea TV