Dan Andronic este in discutii avansate sa devina actionar la Editura Evenimentul zilei si Capital, scrie Paginademedia.ro. Iar compania Chello Central Europe va distribui in Romania trei noi televiziuni de muzica - The Karaoke Channel, Music Choice si Concert.tv, scrie Mediafax.

  • Dan Andronic si Bobby Paunescu, cel care detine in prezent Editura Evenimentul Zilei si Capital, sunt in discutii avansate prin care primul urmeaza sa devina actionar la aceasta companie, scrie paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, "deal-ul Andronic-Paunescu este deja facut, iar Andronic a facut, in ultimele zile, turul sediului EVZ-Capital si al partenerilor de la Ringier", insa Bobby Paunescu a confirmat doar ca sunt discutii "pentru cautarea unui partener". Sursa mentioneaza ca pana acum legaturile lui Andronic cu Evenimentul Zilei tineau de zona editoriala. Intrebat daca Dan Andronic va fi partenerul, Bobby Paunescu a spus pentru paginademedia.ro ca "este foarte posibil. (...) Sunt mai multe variante. (...) Este important de precizat ca eu voi ramane partener in ziar".
  • Trei noi posturi de muzica - Music Choice, The Karaoke Channel si Concert.tv - vor fi lansate in Romania, unde vor fi distribuite de Chello Central Europe, scrie Mediafax, care o citeaza pe Anda Manza, country manager la Chello Central Europe Romania.   Cele trei televiziuni sunt operate de compania canadiana Stingray Digital Media Group. Music Choice difuzeaza muzica internationala de diverse genuri, Concert.tv ofera servicii on demand dedicate concertelor, iar The Karaoke Channel este prezentat drept cel mai vast catalog licentiat din lume cu muzica de karaoke.