Dan Andronic a finalizat negocierile cu Bobby Paunescu si va deveni actionar la Editura Evenimentul si Capital, dupa cum a spus el, vineri, pentru HotNews.ro. Angajatii publicatiilor Evenimentul Zilei si Capital au fost informati, astazi, in legatura cu aceasta schimbare.

Dan Andronic nu a precizat, pentru HotNews.ro, ce pachet de actiuni preia, limitandu-se sa spuna ca tranzactia va fi incheiata in momentul in care vor fi facute modificarile la Registrul Comertului si ca Bobby Paunescu si Claudiu Serban raman actionari.

Marti, Paginademedia.ro a scris ca Dan Andronic este in discutii avansate pentru a fi actionar la Editura Evenimentul Zilei si Capital si nota ca "deal-ul Andronic-Paunescu este deja facut, iar Andronic a facut, in ultimele zile, turul sediului EVZ-Capital si al partenerilor de la Ringier". Aceeasi sursa il cita pe Bobby Paunescu spunand: "cautam un partener care sa participe alaturi de noi si sa sustina financiar titlurile in aceste momente dure."

  • Dan Andronic (blog, Facebook) a mai lucrat la Evenimentul Zilei de la inceputul anilor '90, unde a ajuns in conducerea ziarului inainte sa plece si sa lucreze, intre altele, la Tele 7abc, Prima TV si la conducerea Realitatea TV in ultimii ani ai guvernarii Nastase. De la inceputul anilor 2000 si-a inceput activitatea de consilier de imagine si consilier politic, lucrand in campania din 2004 a lui Adrian Nastase, apoi pentru cea a lui Calin Popescu Tariceanu (2007), dupa care a devenit consilier politic al PDL. Din 2002 a devenit presedinte executiv al companiei Multimedia Political Communication (managing partner din 2005), iar din 2006 firma Oane Communication, pe care o conducea, a intrat intr-un parteneriat cu doua agentii din Israel, respectiv SUA in cadrul First One Communication, unde este implicat si consultantul Tal Silberstein.

Dan Andronic in articole de arhiva: