Adunarea Generala a Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor i-a desemnat, joi seara, pe noii membri ai Consiliului Director pentru perioada 2011-2014. Iar conducerea publicatiei economice franceze La Tribune a anuntat ca aceasta isi va cere insolventa pana la sfarsitul anului si ca se cauta un cumparator.

  • ​Rares Anita (B1 TV), Mihaela Dumitru (ProSiebenSat1), Anca Gheorghe (TVR), Lucia Antal (Pro TV SA), Cristina Florescu (Procter&Gamble), Anca Molnar (Unilever), Mihaela Ungar (Colgate-Palmolive), NIcu Laita (OMD) si Nora Marcovici (Media Direction) sunt noii membri ai Consiliului Director al Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor, conform unei decizii luate joi seara de Adunarea Generala a acestui for. Cei noua au fost alesi din randul celor 17 candidati pentru locuri in CD, potrivit unui comunicat ARMA, asociatie a carei activitate consta in cercetarea audientelor in mediile de comunicare video si care opereaza sistemul de masurare a audientelor TV in Romania.
  • Cotidianul economic francez La Tribune isi va cere insolventa pana la sfarsitul anului, a anuntat conducerea acestuia, citata de Mediafax. Potrivit anuntului, a fost, totodata, un plan de vanzare a publicatiei si se cauta un cumparator. Conducerea a luat decizia ca urmare a "scaderii bruste si rapide a lichiditatilor de fond", insolventa fiind descrisa drept "singura masura posibila pentru companie, in prezent".