Agentia iLeo, care a castigat 6 trofee, a fost desemnata Agentia anului in cadrul celei de-a 11-a editii a premiilor Internetics, dedicate industriei online din Romania. In cadrul galei de marti seara, au mai fost premiate 15 agentii, inclusiv Smile Media (pentru MedLive.ro), Hyperactive, McCann Erickson, Kinecto, in timp ce Petrom a obtinut trofeul Webvertiserul Anului, desemnat prin vot secret de catre membrii Asociatiei IAB Romania.

Logo InterneticsFoto: Millenium People

Agentia Smile Media, agentie de branded content care are in portofoliu site-ul HotNews.ro si platformele sale de nisa, a castigat Argint la categoria "Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare" si premiul la sectiunea Sanatate din aceeasi categorie.

  • Vezi in documentul atasat lista completa a castigatorilor Internetics 2011

La categoria Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare au fost acordate trei premii:

La categoria Campanii interactive, McCann Erickson a castigat aur (lucrarea "American ROM" pentru Kandia Dulce- ROM Autentic), iLeo a luat argint (lucrarea "Redescopera Romania" pentru Petrom), iar agentia Kinecto a castigat bronz (lucrarea "Tu cum vezi lumea in 2015?" pentru Groupama- Asigurarea cu investitie 5 Plus Groupama).

Premiul Special de Webdesign a fost obtinut de lucrarea "Povestea Kinder Surprise", semnata de Hyperactive pentru Kinder Surprise- Ferrero Romania.