Dan Matiescu, prezentat pana acum drept director financiar Intact Media Group, figureaza la Registrul Comertului ca director general si administrator al acestei entitati, conduse in ultima vreme de Codrut Seres. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, numirea lui Matiescu a fost facuta in data de 17 octombrie a.c.. O alta schimbare a fost anuntata, marti, de Intact: Isabella Carmu, in prezent manager pentru achizitii, va prelua de la 1 ianuarie 2012 pozitia de channel manager Antena 1, in locul lui Bogdan Stratula.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Matiescu George-Daniel a fost numit administrator unic si director general al Intact Media Group in data de 17 octombrie, cu un mandat de 4 ani. La aceeasi data au fost numiti cenzori, cu mandat de trei ani, Petre Alexandru, Militaru Constantin, Stroe Dumitru, Brazdaru Luminita-Mihaela.

Contactati de HotNews.ro in legatura cu aceste schimbari, reprezentantii de comunicare ai Intact Media Group s-au limitat sa precizeze ca "la final de octombrie, Intact Media Group a devenit societate pe actiuni, iar Dan Matiescu este in prezent Director General si Administrator Unic. Codrut Seres este membru in Consiliul de Administratie al Societatii."

  • Inaintea numirii ca director general Intact Media Group, Dan Matiescu, prezentat director financiar al acestei entitati si director general al Editurii Intact, fusese anuntat la conducerea unei noi companii, Intact Publishing, in portofoliul careia ar trebui sa intre cele mai multe dintre publicatiile trustului. 
  • Luni, Intact a anuntat ca integreaza departamentele de vanzari, trafic si cercetare, ce faceau parte din Intact Media Group, in compania Antena Group. Schimbarea va fi aplicata de la 1 ianuarie 2012, cand conducerea echipei de vanzari va fi preluata de Cristian Mucichescu, ex-OMD.
  • In octombrie, Intact anuntase ca pozitia de CEO Antena Group (Antena 1, Euforia, GSPTV), ocupata pana atunci de Sorin Alexandrescu, a fost preluata de Adrian Nanulescu, fost director in cadrul Orange.

Pe de alta parte, Intact a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa ca Isabella Carmu, in prezent manager Achizitii, va ocupa de la 1 ianuarie 2012 functia de channel manager Antena 1, in locul lui Bogdan Stratula. Acesta a preluat functia de channel manager dupa ce a lucrat ca director Radio ZU (de la inceputul lui 2008) si director de programe Antena 1. Comunicatul nu precizeaza ce va face acesta, insa Stratula este citat spunand ca "nu pot sa spun ca este o despartire usoara, pentru ca inchid un capitol care mi-a adus mari satisfactii".

  • Isabella Carmu va ocupa pozitia de channel manager pentru o perioada interimara, de trei luni.