George Orbean, managerul de proiect al postului de stiri pe care intentioneaza sa-l lanseze RCS-RDS, Digi TV, a preluat conducerea echipei de la stiri dupa ce Mihai Stegerean, care a ocupat aceasta pozitie de la bun inceput, a demisionat, anunta compania intr-un comunicat de presa. RCS-RDS anunta, totodata, ca Digi TV - a carui lansare a fost amanata in mod repetat - va incepe sa emita la inceputul anului viitor, fara a fi precizata o data exacta.

Mihai Stegerean a demisionat din funcita de Director de Stiri al Digi TV la inceputul acestei luni. Fost producator general la Antena 1, el a intrat in proiectul televiziunii de stiri a RCS in februarie a.c., fiind responsabil cu strategia editoriala si cu recrutarea echipei.

Comunicatul de luni descrie, in linii mari, si grila de programe pe care o va avea Digi TV: "jurnale de stiri din ora in ora, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate si mai multe emisiuni produse de catre echipa Digi TV".

Inainte de a intra in proiectul RCS-RDS (martie a.c.), George Orbean a fost, intre altele, project manager la Jurnal TV Moldova (2009-2010), TV network general producer la Media Mall (2008-2009), project manager si director executiv la TV Neptun (2006-2007), redactor-sef Antena 1 (2001-2003).