Jurnalistul Luca Niculescu, realizator al emisiunii Fara frontiere, de pe TVR 1, va trece la Digi 24, canalul de stiri care urmeaza sa fie lansat in luna martie, potrivit Paginademedia. El va continua sa realizeze emisiunea Fara frontiere pana la sfarsitul lunii ianuarie, iar din februarie va trece la noul post TV.

Luca Niculescu va realiza, la Digi 24, talk-show-ul de seara al postului, in fiecare zi, de luni pana joi.

"Proiectul televiziunii este unul interesant. In plus, in legatura cu emisiunea mea, vorbim de unul dintre programele principale ale postului, in Prime Time. Pot spune ca, in mod sigur, tema emisiunii va fi intotdeauna una serioasa, aflata in dezbatere publica. Lucrez cu oameni pe care ii respect profesional si asta a contat foarte mult pentru mine. Este bine sa mai faci, din cand in cand, unele schimbari", a declarat el.

Luca Niculescu (40 de ani) este, de 20 de ani, redactor sef al postului RFI Romania, pozitie in care va ramane in continuare. Din 2006, este colaborator al televiziunii publice, unde a realizat emisiuni de politica externa, dar a prezentat si talk-show-uri, precum Plus si minus (pe teme economice) si Arena publica.

Citeste mai multe pe paginademedia.ro