Discovery Networks anunta ca primul serial realizat partial in Romania va fi difuzat incepand din 18 aprilie. Iar paginademedia.ro informeaza ca Dan Filoti, redactorul-sef ProSport, si-a anuntat plecarea de la aceasta publicatie, urmand sa intre in conducerea editoriala a Digi Sport.

  • Discovery Networks - Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa anunta o prima productie filmata partial in Romania, "Politisti de Elita". Este vorba despre un serial despre activitatea a trei trupe speciale de politie din Bucuresti, Moscova si Varsovia. Programul va fi difuzat incepand cu luna aprilie in 105 tari. In Romania, primul episod va fi difuzat in seara zilei de 18 aprilie 2012.
  • Dan Filoti, redactorul-sef ProSport, si-a anuntat decizia de a pleca de la aceasta publicatie, dupa cum a declarat el, miercuri, pentru Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, el se va mai implica in activitatile de la ProSport pana la mijlocul lui februarie, iar dupa plecarea sa pozitia de redactor-sef va fi preluata de Lucian Lipovan, in prezent redactor-sef adjunct. Sursa citata scrie ca Filoti va pleca la Digi Sport, unde "va ocupa o pozitie in conducerea editoriala". Filoti este citat spunand ca "cel mai corect sa vorbesc despre ce voi face acolo este atunci cand voi pleca de aici".