Seful MEC Interaction, Marius Pahomi, a anuntat miercuri pe propriul blog ca "astazi e ultima mea zi la MEC dupa 4 ani si jumatate". Iar Paginademedia.ro scrie ca Ringier Romania va inchide luna aceasta revistele "Look!" si "Lumea femeilor".

  • Seful MEC Interaction, Marius Pahomi,  si-a anuntat, miercuri, pe propriul blog plecarea din cadrul agentiei MEC Romania. "Astazi e ultima mea zi la MEC dupa 4 ani si jumatate", scrie el. El mentioneaza, fara a preciza despre cine este vorba, ca in a doua jumatate a anului trecut a discutat cu un "personaj" si cu "unul dintre cei mai grei oameni de business din Romania" despre "un proiect major pentru internetul romanesc, proiect pe care eu il voi conduce iar ei il vor sustine in calitate de investitori". "Anul acesta fac 30 de ani si sunt decis sa trec la nivelul urmator", scrie Pahomi, mentionand ca ultimii patru ani si jumatate, in care a lucrat la MEC, au fost ani "extrem de grei, in care am invatat enorm de multe (...) in care am creat si condus cea mai mare si cea mai puternica divizie de online din .ro". Orlando Nicoara scria, saptamana trecuta, pe blogul sau ca "zilele urmatoare unul dintre oamenii de online importanti din .ro, foarte vizibil in ultimii ani, isi va anunta plecarea de la o agentie media de top din .ro".
  • Ringier Romania va inchide revistele "Look!" si "Lumea femeilor" luna aceasta, scrie Paginademedia.ro. Mihnea Vasiliu, director general Ringier, a confirmat pentru sursa citata aceasta informatie, precizand ca "erau titluri care aveau probleme in privinta veniturilor si a profitabilitatii. A existat si un tip de suprapunerere pe niste publicatii pe care Ringier le avea deja in portofoliu". "Look!" a facut parte din portofoliul Edipresse A.S. Romania, companie preluata anul trecut de Ringier. Potrivit sursei citate, zece angajati vor fi disponibilizati in urma inchiderii celor doua publicatii.