Rebekah Brooks, fosta sefa a News International, divizia de presa scrisa pe care concernul News Corp o detine in Marea Britanie, a fost arestata din nou, marti, in cadrul investigatiei in cazul interceptarilor telefonice ilegale, potrivit The Guardian. Sursa precizeaza, insa, ca nici politia, nici News International sau avocatul lui Brooks nu au confirmat aceasta informatie.

Potrivit The Guardian, Rebekah Brooks - care a condus atat The Sun, cat si News of the World, publicatie inchisa anul trecut - si sotul ei au fost arestati la domiciliul lor din Oxfordshire. In cadrul operatiunilor de astazi au fost arestate, in total, sase persoane.

Politia a precizat ca arestarile nu sunt rezultatul informatiilor primite de la o comisie infiintata in cadrul News Corp pentru a colabora cu autoritatile in investigatiile declansate pe tema interceptarilor telefonice ilegale comandate de jurnalisti sau pe cea a mitei date unor politisti pentru obtinerea de informatii.

Brooks a mai fost arestata si in vara anului trecut, dupa ce si-a dat demisia din functia de director executiv al News International. Ea a fost atunci eliberata dupa 48 de ore.