CNA a aprobat, joi, cererea RCS&RDS de licente pentru opt statii regionale Digi 24, in orasele Brasov, Oradea, Cluj, Timisoara, Craiova, Iasi, Constanta si Galati. Decizia vine la doua saptamani dupa ce Consiliul a amanat o decizie privind aceste statii, cerand discutii suplimentare cu managementul companiei RCS&RDS.

Pe 28 februarie, mai multi membri CNA isi exprimasera retinerea fata de intentiile operatorului, invocand riscul ca RCS, folosindu-se de statiile proprii, sa elimine alte televiziuni locale din grila sa de programe.

Reprezentantii Digi 24 si-au exprimat intentia de a lansa aceste posturi regionale pana la sfarsitul anului.

Dupa cum au prezentat responsabilii RCS/Digi 24, acum doua saptamani, proiectul de dezvoltare in teritoriu, managerul de proiect este Cristina Popescu. Exista deja 15 echipe de corespondenti, care impreuna cu statiile locale vor furniza stiri pentru postul central de stiri. Programul statiilor regionale va include trei jurnale de cate 15 minute dimineata, doua de cate 15 minute la pranz, un jurnal principal de 45 de minute seara, iar la sfarsitul zilei - inca un jurnal scurt si reluarea jurnalului de 45 de minute. Grila locala mai include un talk-show de seara, un talk-show sportiv lunea, o emisiune de recrutare.