Tribunalul Bucuresti a admis intrarea Ocram Televiziune, compania care opereaza OTV, in insolventa, scrie Paginademedia.ro. Insolventa a fost ceruta de compania de productie Mamitzu Production. Firma desemnata sa se ocupe de insolventa Ocram este Acsis Solv Ipurl, care administreaza si insolventa agentiei Odyssey, potrivit sursei citate.

​Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Mamitzu Production este o firma din Bucuresti, aflata in faliment si care il are ca unic asociat pe Serbu Eugeniu Marius. In 2010, firma a avut o cifra de afaceri de 1,6 milioane RON.

Solutia a fost pronuntata ieri, 28 martie. Instanta decide, intre altele, urmatoarele:

  • Ordona ridicarea dreptului de administrare a debitoarei si dispune incetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei.
  • Desemneaza provizoriu, pana la prima adunare a creditorilor, administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retributie lunara de 2000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.
  • Administratorul judiciar va notifica creditoarea, debitoarea, actionarii / asociatii si ORC – Bucuresti, conform art. 61 al.1-2 din Lege si va cuprinde: 1 termen limita pentru inregistrarea cererilor de administrare a creantelor la 21.05.2012. 2 termen de verificarea creantelor, intocmirea, afisarea si comunicarea tabelului preliminar la 21.06.2012. 3 termen de definitivarea tabelului creantelor la 21.07.2012. 4 termen pentru solutionarea contestatiilor la tabelul preliminar la 11.07.2012. 5 locul si data, respectiv ora primei sedinte a adunarii generale a creditorilor.
  • Administratorul judiciar va intocmi, in termen de 20 de zile de la desemnare, un raport de activitate prin care va propune, fie intrarea in procedura simplificata, fie continuarea perioadei de observatie de 50 de zile prevazuta de Lege.
  • In termen de 40 de zile de la comunicare, administratorul judiciar va intocmi un raport amanuntit asupra cauzelor si imprejurarilor care au dus la aparitia starii de insolventa cu mentionarea persoanelor carora le-ar fi imputabila pentru a putea fi angajata raspunderea patrimoniala a acestora in conditiile art.138 din Lege.
  • Pe perioada de observatie, debitoarea va putea sa continue desfasurarea activitatilor curente si poate efectua plati catre cunoscuti care sa incadreze in conditii obisnuite de exercitare a activitatii curente sub conducerea administratorului judiciar.
  • Cu recurs in 7 zile de la comunicare.