Jurnalistii Emma Zeicescu si Cosmin Stan pleaca de la Digi 24, postul de stiri lansat de RCS&RDS la inceputul lunii martie, dupa cum anunta Emma Zeicescu pe Facebook. Ea anunta "demisia mea, demisia lui Cosmin Stan, demisia editorului nostru, Ramona Popa si demisia producatorului nostru, Bebe Nicola" si ca vor lucra cu Realitatea TV. Redactorul-sef Digi 24, Razvan Mitroi, a afirmat pentru HotNews.ro ca "este o plecare in termeni amiabili". Despre plecarea lor a scris, initial, Paginademedia.ro.

Razvan Mitroi a spus pentru HotNews.ro ca "este o plecare in termeni amiabili. Au decis sa plece pentru un alt proiect. Ei au venit in echipa, pleaca in echipa". Mitroi nu a precizat cine va prezenta emisiunea de care se ocupa inclusiv in aceasta dupa-amiaza Emma Zeicescu si Cosmin Stan.

Pe de alta parte, Emma Zeicescu noteaza pe Facebook ca "nu obisnuiesc sa imi spal rufele in public, asa ca nu am de gand sa incep acum. Nu mai are sens sa vorbim la aceasta ora despre dezamagirile de parcurs. (...) Plecarea are legatura si cu nevoia noastra de a functiona in cadrul unui proiect tv care sa ne puna cu adevarat in valoare. Vom lucra cu Realitatea TV pentru a gandi acest proiect".

Emma Zeicescu si Cosmin Stan s-au alaturat echipei Digi 24 in toamna anului trecut.