Conflictul Antene-RCS. Directorul Antena Group: RCS a cerut o intalnire de urgenta, iar "intalnirea va avea loc cat se poate de repede". CNA sesizeaza Protectia Consumatorilor si ANCOM

de Costin Ionescu     HotNews.ro
Marţi, 24 aprilie 2012, 17:06 Economie | Media & Publicitate


Reprezentantii Antena Group, inclusiv directorul general Sorin Alexandrescu, si cei ai RCS&RDS s-au prezentat, marti, la CNA pentru a-si prezenta pozitiile in conflictul declansat dupa scoaterea Antenelor din grila RCS pe platforma de satelit Digi. Partile au reluat acuzele publice din ultimele zile, dar Sorin Alexandrescu a afirmat ca RCS a solicitat sa aiba de urgenta o intalnire cu Antena Group, iar "intalnirea va avea loc cat se poate de repede". Reprezentantul RCS nu a putut confirma, pe moment, acest lucru. CNA a decis sa sesizeze Protectia Consumatorilor si ANCOM in legatura cu situatia creata, aratand ca nu poate interveni intr-o disputa comerciala intre parti.

Sorin Alexandrescu a prezentat membrilor CNA un tabel publicat, pe surse, in cursul noptii de site-ul Mediaddict.ro, care sustine ca este vorba despre sume pe care operatorii de cablu si DTH le-ar plati unor posturi, altele decat cele ale Antena Group. Membrii CNA au spus ca nu pot decat sa ia nota de acest tabel, atat timp cat informatiile prezentate nu sunt confirmate, iar sursa nu este precizata. Tabelul include doar posturi care nu sunt libere la retransmisie, neconditionat tehnic sau financiar, adica posturi - foarte multe canale straine - carora nu li se aplica principiul must-carry, ci opereaza pe baza unor acorduri comerciale cu distribuitorii.

 • Sorin Alexandrescu a folosit tabelul pentru a indemna RCS sa spuna care sunt sumele date posturilor, confirmand sau infirmand datele prezentate "pe surse". El a afirmat ca foloseste acest tabel dupa ce "sursele au fost verificate".


Oficiali ai CNA au aratat ca forul a primit, in ultimele zile, foarte multe reclamatii in legatura cu acest caz, "probabil de ordinul sutelor". Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, a afirmat ca in call-center-ul Antenelor au fost primite 10.000 de reclamatii.

Ce au spus, la sedinta CNA, reprezentantii Antena Group si RCS&RDS si membrii CNA:

Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group:
 • Intre Antena Group si RCS-RDS a existat un contract de distributie care a expirat la 31.12.2011. Pana pe 20 aprilie au existat discutii telefonice si trei intalniri oficiale. Antena Group a transmis RCS solicitarea pentru cele cinci statii, raspunsul a fost ca RCS interpreteaza declaratia transmisa de noi catre CNA privind libera retransmisie a posturilor ca fiind valabila si pentru DTH. E un punct peste care nu am putut trece. Acordurile de retransmisie erau valabile pana pe 20 aprilie.
 • 20 aprilie era ultima zi de negocieri, am transmis toata disponibilitatea noastra de a negocia, am fost invitati sa discutam la sediul dansilor pe data de 20, la ora 11.30. RCS a intrerupt pe 19 aprilie, la miezul noptii, retransmisia posturilor pe DTH.
 • Experienta cu RCS-RDS a parcurs o serie de abuzuri prin care telespectatorii au fost grav afectati (...) incepand cu GSP TV si Antena 2, a continuat cu Antena 1 si Antena 3.
 • Disponiblitatea noastra catre negocieri a fost intotdeauna extrem de favorabila.
 • In momentul actual sunt inregistrate in call-center-ul nostru peste 10.000 de reclamatii.
 • Estimarea noastra este ca RCS&RDS detine pana in 300.000 de kituri de retransmisie in afara Romaniei.


Reprezentantul RCS-RDS la CNA, Lucian Mihai:
 • Antena a scos statiile de pe satelit cand a mentionat ca aceea era ultima zi in care puteam tine televiziunile in grila. Acest lucru inseamna 20 aprilie ora 00.00.
 • Pe 28 martie (Antena Group - n.r.) au dat un ultimatum care insemna mai putin de o luna pana cand sa fie incheiat un contract, dupa un an in care nu s-a intamplat nimic.
 • Declaratia Antena privind libera retransmisie a posturilor ridica problema ca exista un drept, nu obligatie a distribuitorului de le prelua pe satelit.
 • Costul ar duce o majorare a abonamentului DTH, majorare care nu se regaseste la abonatul de cablu.

Sorin Alexandrescu, Antena Group:
 • Reprezentantul RCS a mentionat ca distribuita Antenelor pe platforma Digi va insemna un cost suplimentar care s-ar regasi la abonamente. Aveti un tabel cu sumele pe care RCS le aplica in cazul posturilor din grila (face trimitere la un tabel cu sume pe care posturi care nu sunt libere la retransmisie le-ar primi de la operatori, tabel aparut pe site-ul mediaddict.ro in cursul noptii, dar care nu este asumat de Antene).
 • Realitatea, asa cum ne arata acest document, ne arata ca RCS cere sume considerabile de bani.
 • RCS vrea sa obtina un acord gratuit de la Intact, sa foloseasca sutele de milioane de euro pe care le incaseaza in fiecare an si sa le plateasca acestor statii, din care marea majoritate nici nu au vreun angajat in Romania. RCS doreste ca acesti oameni (de la Intact - n.r.) sa munceasca pe gratis.
 • Atitudinea RCS&RDS si modul in care isi desfasoara aceste actiuni comerciale sunt facute impotriva telespectatorilor.
 • De unde aceasta atitudine ultimativa si de santaj a RCS impotriva Antena Group si de ce in acest moment?
 • Despre tabelul prezentat membrilor CNA: Este un document transmis in media noaptea trecuta [nu precizeaza de catre cine]. Din informatiile noastre sunt sumele practicate. Daca aceste date nu sunt conforme cu realitatea, indemn RCS sa transmita care sunt datele reale.

Reprezentantul RCS:
 • Radiodifuzorii care sunt contra cost nu au facut nicio declaratie ca sunt liberi la retransmisie pe teritoriul Romaniei, asa cum au facut Antenele (...) Nu stiu ce relevanta are interesul Antena pentru relatiile noastre cu alti furnizori. (...) Nu exista posturi din Romania care intra in must carry si carora le platim pentru DTH.


Intrebati de Ioan Onisei, membru CNA, daca posturile lor platesc pentru retransmisia pe platforme DTH, mai multi reprezentanti ai televiziunilor la CNA au spus ca nu, altii au evitat sa raspunda.


Christian Mititelu, membru CNA: S-a jucat un fel de poker intre dvs pana in ultima clipa, pentru ca in cele din urma telespectatorii sa ramana fara aceste programe. (...) Puteati (RDS - n.r.) sa ne cereti prelungirea termenului pentru aviz.

 • Narcisa Iorga, membru CNA: Contractul valabil pana la 31.12.2011 avea obiect material? Dumneavoastra cereti astfel de sume lunare si altor societati?
 • Sorin Alexandrescu, Antena Group: Acordul comercial se raporta la doua zone - structura de cablu si structura de satelit. RCS ne-a platit noua atat pentru abonati de pe cablu, cat si pentru abonati de pe satelit. Primeam o suma de bani pentru posturile care nu erau in must-carry. Aceste posturi (Antena 2, Euforia si GSP - n.r.) au fost apoi declarate libere la retransmisie. La 31 decembrie a expirat acordul comercial, nu si acordurile de retransmisie.
 • Ioan Onisei, membru CNA: Cat era suma totala a vechiului contract pentru DTH?
 • Sorin Alexandrescu: E un acord intre parti, nu pot dezvalui astfel de date.


Sorin Alexandrescu: RCS&RDS trebuie sa dea in primul rand dovada de bunavointa si sa inteleaga ca legea nu poate fi interpretata unilateral. Din partea noastra exista deschidere totala in a finaliza acest diferend si de a pune telespectatorul pe primul loc.

 • Intrebat in mod repetat daca ar accepta situatia in care RCS ar relua de maine retransmisia Antenelor, Sorin Alexandrescu nu a raspuns direct: Cu siguranta, in momentul in care ajungem la o intelegere, statiile vor fi redistribuite de a doua zi. Fara acord, ar trebui sa incalce legea. (...)
 • Intrebat, daca exista posibilitatea unui acord provizoriu care sa permita abonatilor RCS sa priveasca aceste canale, Sorin Alexandrescu: RCS a solicitat sa aiba de urgenta o intalnire cu Antena Group. Aceasta intalnire va avea loc cat se poate de repede (Reprezentantul RCS nu a putut confirma, pe moment, acest lucru).
 • Ioan Onisei, membru CNA: Contractul dintre Antena Group si UPC este pe bani?
 • Reprezentantul UPC la CNA: Da, multi.
 • Sorin Alexandrescu: UPC are un contract cu Antena Group pentru distributia canalelor. Distributia canalelor noastre pe platforma UPC expira la doua date - 4 statii la sfarsitul acestei saptamani, una - luna viitoare. Avem discutii. (...) Scrisorile noastre au fost pentru toti cei trei mai operatori DTH. (...) Negocierile dintre noi cu UPC si cu Romtelecom sunt intr-o alta perspectiva si cred ca vom ajunge la un acord.
 • Narcisa Iorga: Daca pana vineri nu ajungeti la o intelegere cu UPC, exista posibilitatea sa se respecte scenariul de acum si cu UPC?
 • Sorin Alexandrescu: Daca distribuitorii de semnal isi doresc sa distribuie canalele Intact total gratuit, nu va fi un acord. Pana acum au platit (...) cei doi distribuitori (Romtelecom si UPC - n.r.).


Ce au spus membrii CNA:
 • Christian Mititelu, membru CNA: Propun sa sesizam ANPC, in orice caz.
 • Lorand Turos, membru CNA: E posibil sa fie o notificare si catre ANCOM.
 • Ioan Onisei, membru CNA: Trebuie stiut foarte clar ca DTH nu este in registrul must-carry. (...) In al doilea rand, e limpede ca s-a creat o situatie fara iesire din punct de vedere al CNA. Teoretic, un cablist, cand schimba structura de programe trebuie sa primeasca acordul CNA. Pusi in fata faptului ca nu mai puteau peste noapte sa continue transmiterea posturilor, daca ar fi facut-o, atunci RCS ar fi primit o sanctiune mult mai grava, retragerea avizului de retransmisie. Riscau sa nu mai aiba dreptul sa retransmita niciun alt post. (...) Mai au la dispozitie 30 de zile sa negocieze intre ei.
 • Ioan Onisei: Cred ca ar trebui sa monitorizam felul in care cele doua parti au prezentat publicului aceasta situatie. Mi s-a parut ca e foarte multa dezinformare. (...) Din cauza competentelor pe care le avem in domeniu, nu putem sa facem decat sa sesizam Protectia Consumatorilor si ANCOM. CNA nu poate sa se amestece intr-o relatie comerciala intre parti.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10994 vizualizari

 • -3 (7 voturi)    
  pana la urma Sorin Alexandrescu cine este (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:15)

  alexM [anonim]

  Mai cititi o data articolul... este o varza totala - al cui reprezentant este pana la urma Sorin Alexandrescu?
  • +10 (16 voturi)    
   !!! (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:27)

   Cris [anonim] i-a raspuns lui alexM

   Cel mai important lucru care reiese din articol este:

   •Antena a scos statiile de pe satelit cand a mentionat ca aceea era ultima zi in care puteam tine televiziunile in grila. Acest lucru inseamna 20 aprilie ora 00.00.

   Deci GRUPUL INTACT A SCOS CANALELE din grila clientilor RDS si nicidecum RDS.

   Deci dragi clienti care depuneti reclamatii pe OPC, va rog sa formulati corect reclamatia, respectiv va rog sa va adresati in felul urmator:

   - Intact Grup ne-a taiat transmisia posturilor preferate care erau transmise pe antena de satelit si acum nu mai vedem nimic. Am sunat la RDS si cei de la RDS ne-au confirmat ca cei de la INTACT au taiat semnalul. Va rog sa faceti ceva in acest sens! Semnat Costica
   • +10 (16 voturi)    
    si mai departe (Marţi, 24 aprilie 2012, 22:54)

    gigel [anonim] i-a raspuns lui Cris

    Si completarea tot de la reprezentatul antenelor: i s-a pus intrebarea "poate rcs sa reia transmisia?" raspuns "fara acord ar insemna sa incalce legea".
    Deci zbieram cit ne tine gura ca rcs a intrerupt in mod samavolnic transmisia antenelor, dar noi le-am taiat semnalul si oricum nu sintem de acord sa transmita ceva fara acord semnat. Oamenii lui felix...
   • -3 (3 voturi)    
    Antena (Miercuri, 25 aprilie 2012, 10:07)

    Grigore [anonim] i-a raspuns lui Cris

    Stimati combatanti, faceti ceva si bagati toate posturile Intact in grila de programe pe Satelit. Ce vina avem noi telespectatorii, care dorim sa vedem aceste posturi? Terminati cu cearta, voi de la RDS va pierdeti clientii, care trec in marea lor majoritate la Dolce, iar voi de la Antene va pierdeti reitingul in fata posturilor concurente, gen ProTv. Nu vedeti ca toti avem de suferit? Dati drumul cit mai repede la programe pe satelit, asa o sa multumiti pe toata lumea.
    • +2 (2 voturi)    
     ce vină aveţi? (Miercuri, 25 aprilie 2012, 10:24)

     brod [anonim] i-a raspuns lui Grigore

     ... că vă uitaţi la acele dejecţii care ar jigni inteligenţa oricărui om normal,
  • +3 (3 voturi)    
   Hmm (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:40)

   DarKWavE [anonim] i-a raspuns lui alexM

   Cred ca nu ai citit cu atentie...
   In primul paragraf (ala scris cu bold) apare: "Reprezentantii Antena Group, inclusiv directorul general Sorin Alexandrescu, si ...."
   Mai e specificat de vreo 5 ori ca e CEO si/sau de la A.G.(Antena Group).
   Spre exemplu: "Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group:
   Intre Antena Group si RCS-RDS...."
  • +4 (6 voturi)    
   tabel aiurea (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:28)

   ion daniel [anonim] i-a raspuns lui alexM

   >>Sorin Alexandrescu a folosit tabelul pentru a indemna RCS sa spuna care sunt sumele date posturilor, confirmand sau infirmand datele prezentate "pe surse". El a afirmat ca foloseste acest tabel dupa ce "sursele au fost verificate".


   si tabelul contine posturi care nu mai exista si plus altele care au exlusivitate pe un anumit operator dar sunt bagati la gramada toti la el. Nu stiu ce surse a verificat el, dar cred ca a dat-o in bara cu tabelul respectiv
   • +2 (2 voturi)    
    Si el ce face (Miercuri, 25 aprilie 2012, 9:57)

    vladf [anonim] i-a raspuns lui ion daniel

    Cand a fost intrebat de sume a zis ca sunt confidentiale, in schimb vrea ca RDS sa le zica sumele practicate cu ceilalti parteneri.
    Hai ca astia sunt penibili, mai penibili ca Gadea, sper sa le taie si UPS macaroana.
    Ideea e simpla, Antenele nu vor bani, ei sunt niste oamnei darnici si cinstiti si nu cer nimic pentru antene. In schimb nu-ti dau voie sa transmiti antenele daca nu iei la pachet si celelalte posturi, un fel de santaj, iar acele posturi costa nenica.
  • +2 (4 voturi)    
   Felix cel dezinteresat (Miercuri, 25 aprilie 2012, 8:18)

   gratiela [anonim] i-a raspuns lui alexM

   S. A. este cel ce conduce Antenele sub directa indrumare a lui Felix.
   E clar ca felix a cerut cablistilor mai multi bani , bineanteles gandindu-se numai la binele telespectatorilor!
   Aceeasi demagogie promovata pe Antene se regaseste si in acest "conflict".
   Profita de perioada asta de dinaintea alegerilor, cand protejatii posturilor lui Felix au un interes clar in a fi vazuti pe satelit de catre cei mai multi de la tara si din straintate, ii sperie astfel pentru ca sa obtina un sprijin pe cai oculte de a determina cablistul sa ii accepte suma pe care o vrea el.
   Ca si pe posturile lui, prezinta "probe" nedovedite a fi reale, care nu au relevanta pentru ceea ce se discuta dar care arunca o indoiala, apoi adaugand alte minciuni care sa fie credibile, la pachet. Curata manipulare!
 • +14 (16 voturi)    
  Batjocura. (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:16)

  Cataleya [utilizator]

  Daca e vb de bani, de contracte, toti trebuie sa respecte deciziile pe care le-au semnat de comun acord.
  Cata vreme ei raspund cu "Nu putem sa va spunem pt ca acele contracte sunt confidentiale" nu vad ce rol are CNA in aceasta daravela?
  Si unii si altii vor bani.
  Daca nu cad de acord, posturile nu se transmit
  Si gata povestea!
  • -8 (14 voturi)    
   Interventia CNA (Marţi, 24 aprilie 2012, 20:32)

   Horea [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   CNA trebuia sa intervina demult, in momentul in care o firma ca RCS-RDS, cu o cota de piata de vreo 30% pe piata de televiziune, aresteaza campionatul de fotbal si impune preturi prohibitive celorlalti care vor sa retransmita, sau nu le acorda dreptul deloc.
   Pe tema asta, si din cauza lipsei de reactie a CNA, fata de o informatie de interes public zic eu (campionatul de fotbal intern), consumatorii au fost fortati sa se aboneze la RCS-f...king-RDS iar ceilalti sa mearga incetutz catre faliment.

   Ca urmare, ar trebui sa o lasati mai moale cu RCS-RDS, ca nu sunt decat niste profitori care in ciuda unor servicii modeste, beneficiaza de clementa nerusinata a autoritatilor.
   • +5 (9 voturi)    
    si ceilalti puteau sa "aresteze" capionatul de fot (Marţi, 24 aprilie 2012, 21:23)

    mihai [anonim] i-a raspuns lui Horea

    De ce nu au facut-o? Probabil s-au zgarcit la banuti...
    • -5 (9 voturi)    
     Probabil (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:45)

     Horea [anonim] i-a raspuns lui mihai

     Sau probabil ca ceilalti au interpretat corect regulile jocului, prin care cumparatorul drepturilor de difuzare trebuie sa asigure o distributie minima, catre xx% din populatie, pe care RCS-f...king-RDS nu au asigurat-o niciodata, dar nici nu au fost penalizati de catre CNA, pe principiul ca "mere si asa".
     Iar RCS-RDS mizand pe asta, au tras clapa la toti si s-au ales cu vreo 3 milioane de abonati care platesc cate 10 Euro pe luna, printr-o tiganie tolerata rusinos de catre autoritati.
     Bineinteles ca odata ce iti intra 30 de milioane de Euro pe luna de la abonati si inca vreo cateva milioane din publicitati diverse, nu-ti mai vine sa platesti 7 milioane pe an la vreo antena, dar nu e nicio problema sa cumperi in continuare fotbalul cu 70 de milioane pe an, ca sa ai profitul garantat iar lumea sa nu mai stie pe care program se transmite cutare meci.
   • +6 (6 voturi)    
    hai ca poti (Marţi, 24 aprilie 2012, 23:03)

    gigel [anonim] i-a raspuns lui Horea

    daca iti scremi un pic memoria iti reamintesti cu siguranta ca fotbalul intern a fost "arestat" cum zici de catre o gascuta formata din antena si rcs, ocazie cu care au aparut 3 gsp-uri finca dom mitica corleone le-a programat meciurile simultan de ciuda ca n-a iesit cine vroia mnealui la zar. mai tirziu fiindca n-au iesit bani suficienti antena s-a retras din afacere si i-a lasat pe rcs-isti singuri si asa au aparut 3 digispoarte.
    pe de alta parte consumatorii nu prea pot sa aleaga fiindca maharii cablului tv si-au impartit zonele fapt pentru care au luat si amenzi, asa ca povestea cu cei care au fost "fortati" sa se aboneze la rcs este doar o vorba.
    nu sint un fan rcs din simplul motiv ca sint abonatul lor CAPTIV, dar e bine sa spunem adevarul dincolo de politica.
    hai ca poti...
    • +1 (1 vot)    
     Ok, hai ca pot (Miercuri, 25 aprilie 2012, 9:29)

     Horea [anonim] i-a raspuns lui gigel

     Adevarul in ceea ce ma priveste este ca mi se rupe de politica, Antena1 imi e indiferenta iar de RCS-RDS nu imi place defel pentru ca de 4-5 ani de cand am Digi (pe motive de fotbal) si de 1 an de cand ai mei au Cablu de la ei (tot pe motive de fotbal), nu au fost in stare sa-si dezvolte un sistem de facturare decent.
     Mereu ai probleme - ba nu iti vin facturile, ba vin gresite, ba cresc preturile unilateral, ba nu stiu ce.
     O alta chestie care ma enerveaza e ca statul roman nu e in stare sa tina sub control magariile de care vorbesti si tu. El e in stare doar sa ne puna la punct pe noi astia mici.
   • +6 (8 voturi)    
    nu te supara.. (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:43)

    aki [anonim] i-a raspuns lui Horea

    .. dar la digi vezi campionatul britanic, campionatul spaniol, campionatul brazilian si campionatul francez.. chiar asa de slabe sunt aceste campionate comparativ cu Liga 1? Sau esti vreun caraghios de la concurenta RCS-RDS? Sincer, prefer sa vad Liga 1 la digi, in conditii decente si civilizate, decat la 10 posturi, unde nu sunt suficiente resurse pentru a transmite un meci..

    Asa ca nu tine, du-te s iaboneaza-te la RDS, daca vrei fotbal adevarat.. iti spun din experienta..
   • +1 (1 vot)    
    Ai si alte variante (Miercuri, 25 aprilie 2012, 8:16)

    Andrei [anonim] i-a raspuns lui Horea

    Daca nu vrei sa ai televiziune de la RDS si vrei sa vezi campionatele "arestate" RDS ti-a oferit alternative. Poti sa contractezi internet sau internet mobil de la ei si ai dreptul sa urmaresti gratuit digi sport online. Eu zic ca atitudinea e corecta.
    • -1 (1 vot)    
     Varianta corecta (Miercuri, 25 aprilie 2012, 9:36)

     Horea [anonim] i-a raspuns lui Andrei

     Varianta corecta ar fi fost sa ma lase pe mine sa stau la cine am abonament de internet si sa pot urmari contra cost (1-2 Euro), online, meciurile pe care le-au arestat ei.
     Dar bineinteles ca asta costa si e complicat, plus ca nu le aduce abonati, asa ca de ce sa isi bata capul? Mai ales daca nu-i sanctioneaza nimeni.
   • +1 (1 vot)    
    haida (Miercuri, 25 aprilie 2012, 9:37)

    gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui Horea

    cum adica "au fost fortati sa se aboneze la RCS"? le-a pus cineva pistolul la tampla? tu cand cumperi un produs bun, care-ti satisface nevoile, te simti fortat? prietene, asta e piata libera, operatorii pe piata sunt liberi sa-si faca politica dupa cum doresc ei, singurii judecatori sunt platitorii, clientii lor. decizia rcs de a scoate antenele este o decizie suverana si este luata pe barba lor, unii clienti vor renunta la rcs din cauza asta.
   • +1 (1 vot)    
    Sa faci plici? (Miercuri, 25 aprilie 2012, 10:03)

    vladf [anonim] i-a raspuns lui Horea

    Tu crezi ca RCS este o firma de binefacere, pana si la biserica dai bani pentru eventualele servicii si platesti oficial/neoficial.
    RCS a platiti catre Mitica o caruta de bani, in ideea de a promova canalele lui de sport si eventual sa-si scoata din parleala de la altii.
    E ca si cand tu ai da 100 de lei pe o sticla de suc si trebuie sa-mi dai mie gratic ca dehhh poftesc.
    • 0 (0 voturi)    
     RCS e si ei pe interes (Joi, 26 aprilie 2012, 8:05)

     tunelos [anonim] i-a raspuns lui vladf

     Asa e si RCS RDS urmareste profitul dar conflictul de acum e pe seama foamei de bani a Antenei Grup si va duce la o majorare a abonamentului! E exact ca in cazul scumprii alimentelor datorita pretului benzinei ce scumpeste transportul acestora!
  • +3 (7 voturi)    
   Cine vrea bani? (Marţi, 24 aprilie 2012, 23:38)

   blak [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   Bani vrea doar voiculescu (scris cu litera mica, ca si un substantiv comun ca nu pot sa-i mai spun persoana). RCS-RDS nu a cerut bani ca sa-i bage in DTH. Si nici ieftin nu este sa fii un operator DTH.
 • +6 (8 voturi)    
  ANPC (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:20)

  gore [anonim]

  ANPC are competenta la persoane fizice nu juridice. CNA se baga ca"......" fara sa-i fiarba oala.
  Sau nu face diferenta intre PF si PJ.
  La scolarizare, va rugam!
  Oricum ANPC nu-si face treaba nici in cazul PF.
 • +13 (17 voturi)    
  Voiculescu e disperat... (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:20)

  RaduBaldea [anonim]

  Crin George Laurentiu Antonescu si Dan "Felix" Voiculescu sunt disperati pt ca USL are nevoie si de voturile romanilor din strinatate iar daca postul de propaganda Antena 3 nu se vede in diaspora e grav
 • +13 (17 voturi)    
  upc+rtel (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:34)

  tache [anonim]

  ce-ar fi ca cei 2 operatori ramasi ,upc si rtel, sa puna presiune pe antene si sa ceara un contract mai mic , ca suam de bani?si daca antenele nu vor ,cei 2 operatori sa intrerupa emisia pe satelit? arunci antenele s-ar milogi la cei 3 operatori ,incluzand aici si rds. :D
  in orice caz nu-i bai daca nu mai sunt antenele in lista.platforma digi ofera destul sport de calitate si filme,in compesantie pt programele de 2lei oferite de antene.referitor la stiri ,astea mai prezinta interes ,minciuni peste tot!in lipsa stirilor de la tv prefer netul ca mijloc de informare.
  • -4 (10 voturi)    
   Ceilalti doi operatori nu fac politica lui Basescu (Marţi, 24 aprilie 2012, 23:07)

   .... [utilizator] i-a raspuns lui tache

   asa cum face RDS. Asa ca nu da matale indicatii pretioase unora care-si treaba mult mai onest (chiar si la o mai buna calitate) decat RDS.
   • +4 (6 voturi)    
    tovarase.. (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:38)

    aki [anonim] i-a raspuns lui ....

    ..ai creierul spalat: cum zice cineva ceva de Felix si de Intact, e cu base si fac politica PDL.
    Mai bine a iciti cu atentie ca toata lumea a inteles acelasi lucru: Antena 1 a obligat RCS sa retraga cele doua posturi de pe DTH pentru ca pe 20 aprilie a expirat acel contract de retransmisie.. RCS nu a gresit cu nimic, ci a luat o decizie foarte grea, dar nu extraordinar de greu de inteles.

    Eu sunt abonat RCS-RDS, ma uit la posturile lor de sport si nu neaparat la Liga 1, cat la meciurile de tenis(toate turneele de grand-slem), de volei, de handbal, de baschet, de rugby, de fotbal international, de formula 1 etc. Chiar nu am nevoie de alte psoturi de sport..
    Mai mult, prefer sa gaseasca RCS-RDS o solutie impreuna cu Intact pentruca nu stiu cati abonati DTH are RCS, dar eu nu am de gand sa platesc mai mult la abonamentul RDS, pentruca niste comunisti fac afaceri cu partea din dos a corpului... Eu le dau dreptate celor de la RDS, si sigur le-ai da si tu dreptate, daca ai fi abonat RCS-RDS, tovarase fara ratiune ce esti..
    • 0 (0 voturi)    
     posturi (Miercuri, 25 aprilie 2012, 12:23)

     vali [anonim] i-a raspuns lui aki

     Am RDS de multi ani,au schimbat grila de programe de f multe ori fara sa ma anunte
     De aceea lacasa de vacanta mi-am pu s Dolce
     Intreb cate posturi unguresti sunt pe rds . Va spun multe multe. Este corect oarepentru mine in Bucuresti?/
   • 0 (0 voturi)    
    Eram sigur .... (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:39)

    vladf [anonim] i-a raspuns lui ....

    Puteam sa pun pariu, ca o sa apara unu care o sa zica ca Basescu este de vina.
    Cred ca tot el este de vina si din cazuza ca am pierdut autobuzul azi de dimineata.
  • -1 (5 voturi)    
   Hmmm (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:28)

   MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui tache

   =ce-ar fi ca cei 2 operatori ramasi ,upc si rtel, sa puna presiune pe antene si sa ceara un contract mai mic=spui tu...vai de intelegerea ta despre viata.
   Pentru o asemenea =intelegere= in unele state ca SUA, Germania, Franta, etc aceste companii ar fi amendate incat ar ajunge aproape de faliment...
   Se pare ca nu ai auzit de politici anti-monopol.
   • +1 (3 voturi)    
    unde e ma monopolul? (Miercuri, 25 aprilie 2012, 9:41)

    gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui MRSmrs

    antenele sunt GRATIS, le poti prinde in Bucuresti cu o furculita. asadar, de ce sa plateasca cablistul pt a transmite mai departe afacerea antenelor cand ar trebui sa fie de fapt invers? cum sa ceri bani pt un produs care e gratis, free in the air? ia sa investeasca antenele in infrastructura si sa isi distribuie singuri programele, de ce nu fac asta?
    • 0 (2 voturi)    
     Hmmm (Joi, 26 aprilie 2012, 12:04)

     MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

     Pentru intelegerea ta redusa:
     -Stii ca Mozilla este gratuit...dar nu ai voie sa o vinzi si sa faci afaceri cu acest browser?
     Una este sa o lasi gratuita pentru oameni obisnuiti si alta este ca o firma sa faca profit din asa ceva....
     Firmei ii trebuie acordul producatorului ca sa poata profita de pe urma lui.
     • -1 (1 vot)    
      pt intelegerea ta: (Joi, 26 aprilie 2012, 15:50)

      gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui MRSmrs

      pot vinde un cd care contine mozilla si sa cer bani pt costurile de distributie. chestia asta e facuta in mod curent de reviste gen Chip.

      tie ti se pare normal ca RDS sa iti dea gratis acces la canalele gen protv sau antene prin infrastructura lor pt care au platit si platesc in continuare pt mentenanta? sunteti prea comunisti, invatati sa va dea statul tot gratis.
      • +1 (1 vot)    
       Hmmm (Vineri, 27 aprilie 2012, 10:14)

       MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui gigel de luxembourg

       Vorbesti prostii...
       Revista se vinde cu un CD GRATUIT!!
       Ce platesti tu este revista nu CD-ul.
       De ce nu incerci sa vinzi nu programe =gratuite=?
 • +13 (17 voturi)    
  Eu le-am sters demult din grila si ma simt .. (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:34)

  anonim [anonim]

  mult mai bine ... :)
  • +5 (9 voturi)    
   .... (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:55)

   john [anonim] i-a raspuns lui anonim

   si eu....!
  • +3 (3 voturi)    
   ignorance is bliss . (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:15)

   adrian [anonim] i-a raspuns lui anonim

   ;)
  • +2 (4 voturi)    
   Hmmm (Miercuri, 25 aprilie 2012, 0:30)

   MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui anonim

   Mda...problemele Romaniei nu vin de la guvernare, presedinte, institutiile statului ci...de la niste televiziuni.
   Rau este sa fii sters in cap...
   • 0 (2 voturi)    
    Problemele Romaniei.... (Miercuri, 25 aprilie 2012, 10:34)

    piktor [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

    ...vin (si) de la mass-media in general, unde tembeliziunile au bucata cea mai mare.
    Daca n-ar mai spala oamenii in cap, poate am gandi mai mult si-am alege cu cap, si-atunci am avea si o clasa politica mai decenta.
    Daca n-ar mai exista santaje mediatice, poate justitia ar avea mai mult curaj.
    Daca n-am mai avea modele pe vreun becali sau gadea, atunci poate copii ar invata la scoala si-am avea un viitor ca natie.

    Pacat ca tot rahatul ce se revarsa din tembelizoare nu pute. Ca daca ar pute, ne-am da seama in ce ne scaldam zi de zi.
    • +1 (1 vot)    
     Hmmm (Joi, 26 aprilie 2012, 12:09)

     MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui piktor

     =Daca n-ar mai exista santaje mediatice, poate justitia ar avea mai mult curaj.=
     Judecatorii sunt INAMOVIBILI tocmai pentru a nu fi santajati/influentati.
 • +3 (7 voturi)    
  a se intelege (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:36)

  hanscecantalamitraliera [anonim]

  ca televiziunile lui felix au dezinformat ? shame on..dar o vedea si auzi ce spun epastoru diseara secondat de spagat...o fi luat licentza spagat pana la urma ?
 • +13 (19 voturi)    
  Galmea, Badea si Ciutacu nu muncesc pe gratis... (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:48)

  Reader [anonim]

  Sunt incredibili securistii de la Motanu'. Vine cu un tabel publicat pe un site/blog la o institutie si ala trebuie luat in calcul.
  Cel de la UPC arunca soparla ca intre ei si Antena contractul e pe bani multi ca sa fie pe "bani multi" si cu RCS-ul. Pana la urma e in interesul lor sa slabeasca competitia.
  Auzi - "RCS doreste ca oamenii de la Intact sa munceasca pe gratis". Baaa nu v-a pus nimeni sa va faceti televiziune, veniti cu content de calitate si RDS-ul o sa va caute sa va plateasca pentru a va retransmite plus ca reclama pe care o vindeti devine mai scumpa.In curand o sa rezulte ca trustul Intact munceste pentru tara.
  Pana la urma e un contract intre doi privati. Pretul rezulta in urma negocierilor. Legea aia cu must-carry e o balarie crunta.

  Salutari !
 • +12 (18 voturi)    
  eu nu inteleg ce atata tam-tam (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:49)

  B.Dan [utilizator]

  Nu poate nimeni in tara asta si in nicio alta tara, sa oblige o companie privata sa cumpere anumite servicii sau produse de la o alta anume companie privata (in unele cazuri te pot obliga sa cumperi anumite servicii, dar nu iti pot spune numele companiilor de la care sa cumperi). Adica... daca RDS&RCS refuza SA CUMPERE dreptul de a transmite un post tv de la Antena Group, nu il poate obliga nimeni sa o faca!
  • -3 (5 voturi)    
   Matale nu ai auzit de divizarea unor companii de (Marţi, 24 aprilie 2012, 23:16)

   .... [utilizator] i-a raspuns lui B.Dan

   servicii din occident pentru evitarea politicii abuzive sau monopoliste pe piata? S-a intamplat si in Europa si in SUA asa ca trebuie sa stii daca nu ai aflat pana acum ca exista niste reguli pe care orice companie care furnizeaza servicii unei parti importante a populatiei trebuie sa le respecte. Cat timp autoritatile corecteaza politicile monopoliste, piata e OK. Cand nu o fac, asa cum s-a intamplat in ultimul timp, apar mari probleme, inclusiv crize financiare ca aceea pe care o traversam (in SUA distorsiunile au aparut din de-reglementarea pietei la presiunile marilor corporatii din timpul guvernarilor Clinton si Bush).
 • +19 (21 voturi)    
  :))))) (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:51)

  DarKWavE [anonim]

  Antena Group cere ca RDS sa faca publice contractele cu alte firme...
  INSA....Raspunsul cand cei de la CNA i-au intrebat pe cei de la Antene cat era valoarea vechiului contract:

  "Ioan Onisei, membru CNA: Cat era suma totala a vechiului contract pentru DTH?
  Sorin Alexandrescu: E un acord intre parti, nu pot dezvalui astfel de date."

  Imi vine sa vomit....serios!!!!
  • +3 (5 voturi)    
   E de coma (de ris), nu (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:02)

   Kecske [utilizator] i-a raspuns lui DarKWavE

   de voma.
  • +2 (4 voturi)    
   E tare omul. (Marţi, 24 aprilie 2012, 23:42)

   black [anonim] i-a raspuns lui DarKWavE

   A uitat de ce a fost la CNA :)
 • +8 (12 voturi)    
  ddtv (Marţi, 24 aprilie 2012, 17:57)

  ddaniel [utilizator]

  In sfarsit se intra in normalitate.Ma intreb ,cand se va lua aceeasi masura si impotriva antenelor
 • +10 (14 voturi)    
  Acuma am inteles (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:05)

  Daniel [anonim]

  Spuneam intr-un post anterior ca toata batalia pare asemanatoare cu preluarile in forta sau incercarile de scoatere de pe piata a unor firme care se practica pe piata occidentala.

  Nu stiam de ce este batalia asa de mare pe RCS, de ce ar vrea sa preia Voiculescu controlul asupra RCS/sa elimine RCS de pe piata. Dar - cred - ca acuma am inteles:
  "Estimarea noastra este ca RCS&RDS detine pana in 300.000 de kituri de retransmisie in afara Romaniei"
  USL are nevoie acerba sa schimbe voturile celor 4 milioane din diaspora, altfell pierd iarasi alegerile.

  Deci hai sa mergem cu toii la vot, oriunde ne-am afla!
 • +12 (16 voturi)    
  Zero (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:07)

  Sun [anonim]

  Lipsa Antenelor din grila TV = Mare paguba-n ciuperci!
  Cine se mai uita la TV? Ce-i care nu au/stiu sa foloseasca un calculator.
 • +12 (16 voturi)    
  antenele (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:09)

  eus [anonim]

  Scoaterea antelelor este unul din cele mai bune lucruri care se pot intampla romanilor.Niste mizerii de posturi,pline de incultura si prostie,RDS-ul le-ar putea inlocui cu posturi straine mai interesante.
 • +14 (18 voturi)    
  comunisti/securisti/idioti (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:10)

  thebblack [utilizator]

  "Acordurile de retransmisie erau valabile pana pe 20 aprilie."

  "Ioan Onisei, membru CNA: Cat era suma totala a vechiului contract pentru DTH?
  Sorin Alexandrescu: E un acord intre parti, nu pot dezvalui astfel de date."

  astea sunt frazele cheie. dezleaga orice inteles mai era de dezlegat in acest pseudoscandal.

  in prima idiotul recunoaste ca rcs NU MAI AVEA DREPTUL LEGAL SI NICI ACORDUL ANTENA GRUP sa transmita cele 3 posturi incepand cu 20 aprilie.
  a doua arata cat de imbecili sunt cei din antene. acum 2 zile dadeau ultimatum catre rcs sa dezvaluie documentele contabile in care scrie cati bani dau altor posturi. cand e vorba de ei insa, e acord intre parti... e confidential.
 • -10 (14 voturi)    
  voi (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:11)

  takada [anonim]

  e incredibil ce faceti voi,cei de la hotnews.e a nu stiu cata oara cand nu publicati anumite msg.macar trimiteti mail si scrieti : ba fraiere ai ip-ul blocat asa ca nu mai scrie pe situl nostru. ca sa stiu daca mai merita citit hn.ro sau nu!
  mersi
 • +12 (16 voturi)    
  Mai este un aspect... (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:20)

  Daniel [anonim]

  Mai este un aspect interesant:
  Se pare ca UPC s-a aliat cu Voiculescu ca sa scoata RCS de pe piata..

  "# Ioan Onisei, membru CNA: Contractul dintre Antena Group si UPC este pe bani?
  # Reprezentantul UPC la CNA: Da, multi. "

  Deci, se configureaza interesele:
  a) UPC vrea sa scoata RCS din joc si sa preia daca nu toata, macar o parte din clientela RCS de cablu si de satelit, atat din tara cat si din strainatate

  b) Voiculescu vrea sa isi intareasca pozitia si cota de vizionare inainte de alegeri, pentru a pune umarul in mod serios pentru USL

  Nasol moment...daca le iese schema, nu mai e democratie, este PSD...
  • +6 (10 voturi)    
   Hidra comunista misca (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:04)

   secu [anonim] i-a raspuns lui Daniel

   Nu psd-ism ci bolsevism!
   Sa privim fortat la latrine. Si sa ne supravegheze pe camere daca ii privim.
   Ce le-ar mai place acest comunism cu fata umana. Ca in coreea; aparatele de radio se pot da mai incet dar nu se pot inchide.
 • +14 (18 voturi)    
  M-am cam plictisit de "scandalul" asta (Marţi, 24 aprilie 2012, 18:28)

  ciudatu' [utilizator]

  Inteleg ca pe DTH nu se aplica principiul "must carry". In acest caz, RCS poate sa scoata din grila orice post de televiziune cu care nu mai are un contract COMERCIAL.
  Singurii care conteaza sunt clientii RCS. Daca acestora nu le mai convine ceea ce primesc pentru ceea ce platesc, atunci sa-si schimbe furnizorul de servicii cu ce doresc ei. E simplu si face bine la CONCURENTA.
  M-am saturat sa aud miorlaielile celor de la intact cum ca i-a scos basescu, boc, ungureanu, ungurii, mama omida, ala negru de respira greu, sau cine stie cine de pe DTH.
  • +3 (7 voturi)    
   !!! (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:59)

   Cris [anonim] i-a raspuns lui ciudatu'

   RCS nu a scos niciun canal din grila.

   Intact a scos canalele Antena de pe satelit. Scrie in articol in declaratia celor de la RDS.

   RDS nu a facut nimic. Intact a intrerupt semnalul pe satelit.
 • +5 (9 voturi)    
  pe net (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:00)

  net [anonim]

  cine vrea asa mult sa se uite la vomele de pe antena 1 si ciutacii de pe antena 3 n-are decat s-o faca pe net.
 • -4 (4 voturi)    
  din nou solutie (Marţi, 24 aprilie 2012, 19:37)

  solutie [anonim]

  Solutie simpla . Antena Group anunta RCS , cat si transmite catre ei acord pt furnizarea pe platform DTH a posturilor pe care le detine in mod gratis urmand sa se negocieze preturile dupa alegeri. Ce-i atat Tam TAm Base , Felix, etc etc Dupa alegeri negocieri. :)
 • +1 (1 vot)    
  Antenele se vad deformat pt LCD-uri (Miercuri, 25 aprilie 2012, 10:28)

  gogu [anonim]

  Sa le scoata toti de peste tot pt ca sunt cei mai nesimtiti. Mi-am luat si eu un LCD si cand sa ma uit la un meci pe A1 se vedea deformat si labartzat de m-a luat durerea de cap. Toti banii ii baga in PC in loc sa faca si ei un HD ca PRO Tv si Sport.ro.
  La stiri mint dezinformeaza, ciutacii jignesc si mint. Eu chiar nu le simt lipsa! Sa dispara de peste tot!
 • +1 (1 vot)    
  se minte poporul (Miercuri, 25 aprilie 2012, 11:36)

  cu televizorul [anonim]

  In afara posturilor din extraoptiuni, clientii nu au de ce plati in plus. Daca pseudoteleviyiunile ca antenele cer bani, implicit marirea abonamentului, atunci sa functioneye ca HBO, la extraoptiuni si sa nu mai aiba dreptul sa dea reclame in timpul emisiunulor, cum se intampla la cele care iau bani din abinamente (tvr, hbo etc.).
  simplu
 • 0 (0 voturi)    
  RDS nu e corect (Miercuri, 25 aprilie 2012, 11:57)

  eps [anonim]

  Dragi angajati RDS RCS va rog eu sa nu mai spamati .
  In alta ordine de idei este in totalitate vina voastra ca ati scos acele posturi din grila. Degeaba comentati aiurea pe aici .... Patronul vostru este un PDL-ist convins iar Traian a gasit o portita sa inchida gura televiziunilor care sunt impotriva lui ( respectiv Antenele/OTV si este posibil ca si Realitatea sa aiba parte de o surpriza in curand ) ...vom vedea.
  Si acum va rog eu mult sa va intoarce-ti la munca ca nu merge netul bine ...
  • 0 (0 voturi)    
   Brain wash (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:53)

   vladf [anonim] i-a raspuns lui eps

   Vai de capul tau, eu zic sa te iei de mana cu Badea si Gadea.
 • 0 (0 voturi)    
  de tot ........ (Miercuri, 25 aprilie 2012, 12:37)

  christian [anonim]

  Cand am auzit ca nu o sa vad Antenele, era sa scot sticla de sampanie. Apoi am vazut ca doar cei cu satelit sunt fericiti. As plati 10lei in plus la abon. sa nu mai vad haznalele alea.
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:14)

   paul [anonim] i-a raspuns lui christian

   Nu trebuie sa platesti nimic sa nu vezi antenele
   Nu te fortzeaza nimeni sa le vezi
   foloseste telecomanda sau reprogrameaza-ti canalele si pa

   ce atata politica ? pentru ceva care a inceput de la niste tzepe cu retransmiterea blaturilor lui mitica ? (ambele si-au cerut reciproc insolventa, inainte sa ajunga aici, fiecare considerand ca a fost tzepuita cu largul concurs al lui mitica)
   • 0 (0 voturi)    
    N-ai inteles? (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:46)

    ploiesteanu [anonim] i-a raspuns lui paul

    Fraza e retorica. Si-a exprimat un punct de vedere.
 • 0 (0 voturi)    
  luminati-ma si pe mine :) (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:10)

  paul [anonim]

  IPTV (dolce de la romtelecom, transmis peste IP) - e considerat de luminatii de la CNA cablu ? sau nimic si atunci e jungla ca la DTH ?

  de ce e diferenta pentru aceeasi luminati de la CNA intre DTH si cablu, cata vreme cei de la dth nu pot vinde oficial serviciul lor in afara Romaniei ? (cei plecati la capsuni&such cu decodorul de la digi - au un contract facut pe numele cuiva din tara),
  cata vreme pachetele sunt cam aceleasi si alegi dth sau cablu sau iptv functie de considerente "tehnice" - daca ai destula banda la internet sa foloseti iptv sau daca ai unde sa pui antena de satelit - de ce trebuie sa fie diferenta asta intre dth si cablu ?
  Netul ca vine prin aer sau ai fix - e reglementat altfel ? sau telefonia din punctul de vedere al utilizatoruli final e reglementata altfel de ANCOM daca ai mobil sau fix ?

  Pacat de toata mizeria asta, inceputa de la shmenurile lui mitica dragomir cu "pachetele de optziuni" la fotbal

  din punctul meu de vedere, sa isi scoata si antenele si miutzele din campionatul intern
  si e la fel de aberant cata vreme antena 1 si antena 3 sunt "experimental" pe multiplexurile de la Radiocom si sunt zone unde se prind gratis cu furculitza doar, sa ceara bani pentru asta
  ar trebui si Radiocom sa le ceara ceva bani ca le retransmit semnalul "experimental" la a1 si a3 cel putin in bucuresti
 • 0 (0 voturi)    
  Mi-e teama sa nu fie invers (Miercuri, 25 aprilie 2012, 13:49)

  ploiesteanu [anonim]

  Sa ceara antenele Radiocomului bani.
 • 0 (0 voturi)    
  Antenele versus RSC (Miercuri, 25 aprilie 2012, 16:32)

  Liviu Stoian [anonim]

  Problema este mult mai importanta decat pare. Este vorba de manipularea prin omisiune sau prin selectare. Este inadmisibil ca o televiziune sa prezinte puctul de vedere al unor politicieni si sa le evite pe cele ale celorlalti. Pentru a pune capat acestei situatii, autoritatile ar trebui sa desfiinteze monopolul societatilor de cablu. Pentru asta, serviciul de comunicatii prin cablu ar trebui sa apartina unei alte companii decat aceea care ofera pachetul de programe. In felul acesta vom avea mult mai multe oferte din care sa alegem, iar concurenta poate aduce preturi mai mici. In prezent avem un bloc, un cablu un furnizor. Personal as vrea sa vad canalele oficiale ale tuturor tarilor care conteaza pe langa canalele de stiinta, de film, sau muzica.
 • 0 (0 voturi)    
  au nevoie de bani (Vineri, 18 mai 2012, 18:03)

  ovi [anonim]

  cei de la intact au nevoie de bani multi din multe motive, mai ales ca se apropie campania. nu degeaba au inchis revistele si ziarele lor
  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-10751708-saptamana-financiara-iese-din-print-cel-putin-pentru-perioada-care-aparea-doar-online.htm


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by