Posturile TF1 si France 2 au atras cele mai mari audiente miercuri seara, cu retransmisia dezbaterii dintre cei doi candidati ajunsi in al doilea tur al prezidentialelor din Franta, Francois Hollande si Nicolas Sarkozy. Transmisa de sapte televiziuni, emisiunea a atras in total 17,79 milioane de telespectatori, dintre care 17,05 milioane doar pe TF 1 si France 2, potrivit datelor de audienta citate de Pure Medias - Ozap.com.

France 2 a fost cel mai urmarit post in timpul celor doua ore si 50 de minute de dezbatere, cu o medie de 8,96 milioane de telespectatori, in timp ce TF 1 a atras in medie 8,09 milioane de telespectatori. Pe cele doua canale, varful de audienta a fost inregistrat la 25 de minute dupa inceputul transmisiei, cand 19,45 milioane de telespectatori urmareau TF 1 si France 2.

  • Sursa citata compara aceste audiente cu cele inregistrate in 2007, in timpul dezbaterii dintre Nicolas Sarkozy si Segolene Royal, care a fost urmarita de 20,06 milioane de telespectatori, si cu cele din 1995, cand dezbaterea Jacques Chirac-Lionel Jospin a fost urmarita in medie de 16,78 milioane de telespectatori.

Al treilea post in clasamentul audientelor de miercuri seara a fost M6 cu doua episoade ale emisiunii "Casa de vanzare", urmarita de 2,3 milioane de telespectatori, in timp ce France 3 si NT1 au atras la randul lor peste un milion de telespectatori, cu un serial documentar, respectiv un film.