Romtelecom a incheiat negocierile cu Antena Group pentru continuarea difuzarii posturilor de televiziune ale acestui grup, prin platforma de satelit Dolce, anunta Romtelecom. Potrivit informarii de presa, "colaborarea dintre cele doua companii va continua in aceleasi conditii cu cele anterioare".

Declaratia reprezentantilor Romtelecom:

  • "Confirmam ca am incheiat negocierile cu Antena Group pentru continuarea difuzarii celor cinci posturi TV pentru clientii de televiziune prin satelit ai Romtelecom. Astfel, colaborarea dintre cele doua companii va continua in aceleasi conditii cu cele anterioare, oferind clientilor Romtelecom acces la oferta completa de canale romanesti relevante pentru ei."

In aprilie, cand posturile Antena Group au iesit din grila RCS&RDS pe platforma DTH (satelit) Digi, televiziunile Intact purtau negocieri si cu ceilalti doi mari operatori DTH, Romtelecom/Dolce si UPC/Focus Sat. De atunci, Romtelecom a insistat ca purta negocieri privind continuarea transmiterii posturilor respective pe platforma Dolce si ca nu poate oferi detalii despre aceste negocieri.

Dupa peste trei luni de negocieri, noul contract Romtelecom-Antene a fost semnat zilele trecute si acopera o perioada de un an.