​Emilia Ciucan, avocata care si-a adjudecat, saptamana trecuta, marca Click intr-o licitatie la care a participat "in nume personal", reprezinta Odyssey Communication, agentia de publicitate controlata de Dinu Patriciu, scrie Paginademedia.ro. Sura citata prezinta un document prin care Ciucan&Associates cere instantei, in numele Odyssey, iesirea din insolventa a acestei companii.

  • Emilia Ciucan si-a adjudecat marca Click intr-o licitatie desfasurata saptamana trecuta, in care au fost scoase la vanzare mai multe marci apartinand Adevarul Holding, in contul unei datorii de 3,5 milioane de euro a grupului media detinut de Dinu Patriciu catre agenia Odyssey, controlata tot de Patriciu si aflata in insolventa. Vineri, administratorul judiciar al Odyssey a declarat pentru HotNews.ro ca Emilia Ciucan nu a platit banii pentru Click si alte doua marci achizitionate, bani care ar fi trebuit transferati pana joi seara.
  • Fosta avocata Rompetrol, Emilia Ciucan a spus la licitatie ca participa in nume personal, in conditiile in care Dinu Patriciu nu avea dreptul sa participe direct sau prin interpusi.

Potrivit Paginademedia.ro, Ciucan&Associates, in numele Odyssey, a cerut iesirea agentiei din insolventa deoarece firma care a introdus cererea de insolventa, New Age Advertising, si-a recuperat banii.