Stefan Liute, cofondator al agentiei de branding Grapefruit, paraseste compania pentru a infiinta una noua, alaturi de sotia sa. Publicis Bucharest a fost selectata agentia de brand a Bitdefender. Campania Rom American a adus agentiei McCann Erickson Premiul Warc pentru Inovatie. Muzica realizata de Chainsaw Audio a fost aleasa pentru un episod al emisiunii americane "So You Think You Can Dance". Sambata si duminica, TVR Info nu va transmite propriile emisiuni live din cauza unei revizii tehnice.

  • Stefan Liute, cofondatorul agentiei de branding Grapefruit, paraseste compania pentru a infiinta una noua, Storience, dupa cum scrie el pe propriul blog. El precizeaza ca la Storience se va ocupa tot de branding, alaturi de sotia sa Adriana. "Aleg sa plec de la Grapefruit pentru ca pasiunile care ne anima, pe mine si pe vechii mei prieteni de acolo, ne duc in directii diferite. Stiu ca vom ramane aproape unii de altii, ca pe toti ne asteapta zile frumoase si mari si ca ne vom ajuta ori de cate ori va fi nevoie", scrie el pe blog.
  • Publicis Bucharest a fost desemnata agentia de brand a Bitdefender in urma unei licitatii desfasurate la inceputul anului, potrivit unui comunicat al agentiei. Obiectivul licitatiei a fost dezvoltarea strategiei si a conceptului de comunicare pentru lansarea gamei de produse Bitdefender 2013, iar o campanie in acast sens se va desfasura la nivel global, in peste 100 de tari unde este prezenta compania.
  • Campania Rom American, dezvoltata in 2010 de McCann Erickson pentru batonul Rom si castigatoare a 9 premii Cannes Lions in 2011, a adus agentiei romanesti de publicitate Premiul Warc pentru Inovatie pentru cea mai inovatoare campanie de comunicare din lume, in valoare de 10.000 de dolari, potrivit unui comunicat al agentiei. Premiul este oferit de Warc.com, comunitate globala de marketing. In competitia pentru premiul de 10.000 de dolari au fost selectate de 23 de companii, iar finaliste au fost campania Rom American si campania "FARC Operation Christmas", desfasurata in Columbia.
  • Muzica scrisa de Marius Leftarache, producator al companiei Chainsaw Audio - parte a studioului de post-productie Chainsaw Europe, fondata in Romania de de John Florescu, CEo al Centrade USA, a fost selectata pentru un episod al uneia dintre cele mai populare emisiuni de sezon din SUA, "So You Think You Can Dance". Potrivit unui comunicat Chainsaw, muzica produsa de Chainsaw Audio a fost aleasa pentru episodul din 13 iunie al emisiunii difuzate de televiziunea Fox si produse de Simon Fuller si Nigel Lythgoe.
  • TVR Info nu a transmite emisiuni live proprii incepand de vineri seara, ora 22.00, pana luni dimineata, ora 7.00. Motivul este o revizie tehnica a sistemului digital de productie a stirilor TVR. Sambata si duminica, TVR Info va transmite stiri pe crawl si pe site-ul postului si va prelua jurnalele principale de pe TVR 1 de la ora 14.00, respectiv cel de la 7 fara 7.