Marcile Realitatea Media - vandute si recuperate dupa cateva luni

de V.O.     HotNews.ro
Vineri, 22 iunie 2012, 15:35 Economie | Media & Publicitate

Marcile Realitatea Media au fost vandute in urma cu cateva luni, pentru suma de 1,1 milioane de euro, dar revin in posesia companiei, scrie Paginademedia.ro. Potrivit sursei citate, cumparator a fost o firma britanica, Win Win Business Lobby Company, dar aceasta a primit banii inapoi de la Rovigo, lichidatorul Realitatea Media, companie aflata in insolventa.

Printre marcile Realitatea Media se numara marcile Realitatea TV, Realitatea.net si Realitatea FM. Tranzactia prin care marcile au fost vandute a fost contestata in instanta de mai multi creditori ai Realitatea Media, potrivit sursei citate.

In data de 14 iunie, Rovigo adresase actionarilor si creditorilor Realitatea Media o scrisoare deschisa "vizand o reorganizare de succes a companiei", in care arata, intre altele:
  • "In vederea evitarii blocajului financiar, s-a procedat la valorificarea marcilor prin operatiunea de sale and lease-back. Scopul acestei operatiuni a fost acela ca in paralel cu veniturile curente ale societatii sa asigure una din resursele necesare pentru acoperirea pasivului inregistrat de masa credala. (...) Operatiunea de sale and lease back (...) permitand debitoarei sa beneficieze de o finantare importanta, ce poate fi utilizata pentru sustinerea capitalului de lucru pe parcursul reorganizarii. Astfel, o parte a activului detinut de societate s-a transformat in lichiditate, iar bunurile respective pot fi utilizate in continuare in conditii optime, prin inchiriere. Operatiunea asigura si posibilitatea de rascumparare a bunurilor valorificate prin aceasta metoda la finalul perioadei de inchiriere de 5 ani".

Scrisoarea Rovigo nu mentioneaza cine este partenerul in aceasta operatiune.


[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1511 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri