​Ioana Lupea, ramasa mai intai fara emisiunea "Foc incrucisat", nu va mai realiza la TVR Info nici emisiunea de sinteza a evenimentelor saptamanii pe care o realiza duminica la acest post, dupa cum a spus ea, vineri, pentru HotNews.ro. Jurnalista a precizat ca sambata expira contractul pe care il are cu TVR.

  • Din informatiile HotNews.ro, multi dintre cei care lucreaza in prezent la TVR Info, inclusiv personal tehnic, sunt colaboratori, iar contractele unora dintre ei expira ca si cel al Ioanei Lupea maine, 30 iunie. Contactata in legatura cu situatia din televiziune, sefa TVR Info, Carla Tompea, a declarat ca va oferi detalii pe aceasta tema luni.

Dupa ce, in prima parte a lunii mai, emisiunea pe care Ioana Lupea si Mircea Marian o realizau la TVR Info, "Foc incrucisat", a fost suspendata pe perioada campaniei electorale, Lupea a continuat sa realizeze o alta emisiune duminicala, de retrospectiva a evenimentelor saptamanii. Emisiunea "Foc incrucisat" avea sa fie scoasa definitiv din grila printr-o decizie din 18 iunie, motivele tinand de restrictiile bugetare si de modificarile de grila pe perioada verii. Aceleasi motive au fost invocate de TVR si in momentul scoaterii din grila a emisiunii pe care o realiza, la TVR 1, Dan Turturica.

Ioana Lupea a spus vineri pentru HotNews.ro ca, in conditiile in care ii expira contractul cu TVR, "niciuna dintre parti nu si-a manifestat interesul sa-l continue".