"Open Media Challenge - hack cu noi!"

de M.Ch.     HotNews.ro
Vineri, 6 iulie 2012, 12:40 Economie | Media & Publicitate

Open Media Challenge
Foto: Hotnews
​Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatii (CRJI) anunta prelungirea pana la data de 14 iulie a termenului final de participare la "Open Media Challenge". Competitia este deschisa jurnalistilor, designerilor, coderilor si activistilor cu spirit de echipa si pasionati de "open sources", care pot propune idei inovative ce pot fi apoi puse in practica in cadrul unei echipe comune.

Astfel, toti cei interesati isi pot inregistra propunerile la adresa thesponge.eu. "Open Media Challenge" (OMC) faciliteaza producerea de cod, avand ca rezultat aplicatii deschise, care raspund problemelor curente din mass media, in special acelora referitoare la agregari si  vizualizari de date. OMC este un efort colaborativ, axat pe colectia si  distributia de informatie in Estul Europei, si se va desfasura in limba engleza.

Evenimentul principal (hackathon) va  avea loc la  jumatatea lunii septembrie in Bucuresti si va consta in: o zi dedicata  hacking-ului, revizuirea codului/propunerilor lucrate, jurizarea aplicatilor si after party. 

Pentru mai multe informatii legate de acest  eveniment, consultati thesponge.eu

"Open  Media Challenge" este un eveniment finantat de Knight-Mozilla Open News. Evenimentul este initiat de Laboratorul de Inovatie Media -  Sponge si este organizat de catre CRJI,  geo-spatial.org, Ceata, ROSEdu si ApTI.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

813 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri