UPDATE Sefii redactiei Tvrinfo.ro acuza ingerinte in politica editoriala a site-ului: TVRinfo.ro nu mai are dreptul sa realizeze materiale proprii in timpul campaniei pentru referendum / Monica Ghiurco: Normele interne legate de referendum sunt obligatorii pentru toate structurile TVR, inclusiv Tvrinfo.ro

de Costin Ionescu     HotNews.ro
Miercuri, 18 iulie 2012, 14:30 Economie | Media & Publicitate


"Nu mai putem garanta calitatea si relevanta unui site aflat in dezintegrare, din motive administrative, dar si editoriale", spun intr-un mesaj postat miercuri pe Facebook redactorul-sef al Tvrinfo.ro, Teodor Tita, si redactorul-sef adjunct, Alexandra Badicioiu Matei. Potrivit acestora, "editorial, de duminica, site-ul TVRinfo.ro nu mai are dreptul sa realizeze materiale proprii in timpul campaniei pentru referendum. Am fost pusi in situatia ridicola de a cere documente oficiale de la CNA prin care sa ni se precizeze ceea ce stiam deja: ca nu exista nici o prevedere a Consiliului in ceea ce priveste mediul online." Ei arata ca intra in concediu "pentru a ne da seama ce vom face in continuare", dar ca "motivul pentru care am venit in TVR nu mai exista".

 • Vezi mai jos precizari ale lui Teodor Tita si pozitia Monicai Ghiurco

Teodor Tita si Alexandra Badicioiu arata, intre altele, pe Facebook:
 • O parte din redactori au contracte de colaborare care expira in curand si, in urma insistentelor noastre de a afla ce se intampla cu viitorul lor, nu am primit nici un raspuns din partea conducerii institutiei.
 • Am fost pusi in situatia ridicola de a cere documente oficiale de la CNA prin care sa ni se precizeze ceea ce stiam deja: ca nu exista nici o prevedere a Consiliului in ceea ce priveste mediul online.
 • Ni s-a interzis expres realizarea oricaror interviuri cu actori politici relevanti in timpul campaniei pentru referendum.
 • Ni s-a cerut sa obtinem si de la Parlament un document prin care sa se precizeze ca putem face interviuri (Parlamentul este in vacanta, probabil ca raspunsul, daca ar fi venit, ar fi ajuns in toamna). Asta, dupa ce ni s-a sugerat ca ar fi bine sa nu le realizam.
 • Monica Ghiurco a trimis o solicitare prin care se cerea, la punctul unu, "curatarea homepage-ului de stiri politice cu valente electorale in favoarea subiectelor arzatoare, de interes public, tratate pe larg si exhaustiv in Jurnalele TVR."
 
Mesajul lui vine la o zi dupa ce directorul TVR Interactiv, Mona Dirtu, si-a anuntat demisia tot pe Facebook, aratand ca i-a fost luat dreptul de a lua decizii editoriale pentru site-urile TVR fara ca noul presedinte-director general al Televiziunii publice, Claudiu Saftoiu, sa fi avut cu ea vreo discutie despre continutul editorial. Vezi detalii despre demisia Monei Dirtu.

Mesajul publicat pe Facebook de Teodor Tita si Alexandra Badicioiu:

O nota

La sfarsitul anului trecut, am venit in TVR sa participam la constructia unui site de stiri, alaturi de Mona Dirtu. Televiziunea publica luase, in final, decizia sa inceapa o mica ofensiva pe online. Pana atunci, avea o prezenta "discreta", in pofida faptului ca TVR este unul dintre cei mai mari producatori de continut jurnalistic din Romania.

A rezultat TVRinfo.ro, care, cu ajutorul unei echipe de jurnalisti cu experienta, s-a facut remarcat, credem noi, in mai putin de doua luni de la lansare. O spun materialele in exclusivitate, citate de publicatiile online concurente.

In acest moment, insa, nu mai putem garanta calitatea si relevanta unui site aflat in dezintegrare, din motive administrative, dar si editoriale.

O parte din redactori au contracte de colaborare care expira in curand si, in urma insistentelor noastre de a afla ce se intampla cu viitorul lor, nu am primit nici un raspuns din partea conducerii institutiei.

E imposibil sa sustii activitatea unui portal de stiri, la aceleasi standarde, fara echipa.

Editorial, de duminica, site-ul TVRinfo.ro nu mai are dreptul sa realizeze materiale proprii in timpul campaniei pentru referendum.

Am fost pusi in situatia ridicola de a cere documente oficiale de la CNA prin care sa ni se precizeze ceea ce stiam deja: ca nu exista nici o prevedere a Consiliului in ceea ce priveste mediul online.

Desi initial am obtinut un hohot de ras din partea membrilor CNA, am primit de la ei un raspuns in care se afirma clar ca TVRinfo.ro nu se afla sub reglementarea institutiei.

In ciuda raspunsului CNA, ni s-a interzis expres realizarea oricaror interviuri cu actori politici relevanti in timpul campaniei pentru referendum.

Ar fi de mentionat si ca, in momentul in care ne-am aratat disponibilitatea de a obtine documentul de la CNA, ni s-a cerut sa obtinem si de la Parlament un document prin care sa se precizeze ca putem face interviuri (Parlamentul este in vacanta, probabil ca raspunsul, daca ar fi venit, ar fi ajuns in toamna). Asta, dupa ce ni s-a sugerat ca ar fi bine sa nu le realizam.

De asemenea, la o zi distanta dupa ce a fost numita in functia de coordonator editorial, Monica Ghiurco a trimis o solicitare prin care se cerea, la punctul unu, "curatarea homepage-ului de stiri politice cu valente electorale in favoarea subiectelor arzatoare, de interes public, tratate pe larg si exhaustiv in Jurnalele TVR." In treacat fie spus, ni s-a reprosat printre altele si abundenta de linkuri intr-o stire. Cine a lucrat in online intelege absurditatea acestei critici.

De mentionat ca aceste solicitari ne-au fost adresate duminica, dupa ce, schimbarile administrative, in urma carora deveneam subordonati editorial unei alte structuri decat celei in care a fost lansat TVRinfo.ro, se petreceau sambata.

Motivul pentru care am venit in TVR nu mai exista. Un site de stiri nu poate concura pe piata fara dreptul la continut propriu.

De azi suntem in concediu, pentru a ne da seama ce vom face in continuare. Asta nu inseamna ca redactia nu este una dintre cele mai bune, nu numai din online, dar si din alte medii din Romania. Ii rugam pe cei care fac parte din publicul TVRinfo.ro sa aiba incredere in semnaturile lor, indiferent unde le citesc. Pe acest site sau pe altul. Putini sunt jurnalistii care au aratat atata inteligenta, rabdare si hotarare sa isi faca meseria in conditii ostile

UPDATE 2 Coordonatorul editorial Monica Ghiurco a transmis HotNews.ro ca "normele interne ce reglementeaza campania pentru referendum fiind obligatorii pentru toate structurile TVR, devin obligatorii si pentru TVRinfo.ro". Potrivit acesteia, "materiale politice proprii s-au realizat, se realizeaza si se vor realiza in continuare pe acest website marca TVR, cu respectarea principiilor de informare corecta a publicului.

Monica Ghiurco, pentru HotNews.ro:
 • Sarcinile mele de serviciu in calitate de coordonator editorial al productiei de stiri si dezbateri includ si integrarea site-ului TVRinfo.ro  in rigorile unitar aplicate redactiilor de stiri din TVR, in vederea integrarii mediului online cu tv si in scopul cresterii interactivitatii si audientei, asa cum este precizat in Caietul de Sarcini al TVR Interactiv (in cadrul careia functioneaza colectivul ce realizeaza acest site). Prin urmare, normele interne ce reglementeaza campania pentru referendum fiind obligatorii pentru toate structurile TVR, devin obligatorii si pentru TVRinfo.ro. Nu este vorba de nimic altceva decat de linia editoriala asumata de TVR in relatia cu CNA si Comisia Speciala Comuna a Camerei Deputatilor si a Senatului privind Repartizarea si Monitorizarea Timpilor de Antena in calitate de corporatie media care a alocat acestei campanii spatiu exclusiv TV. Orice fel de material electoral suplimentar realizat pe platforma online ar afecta repartizarea echitabila a timpilor de antena intre cele doua parti si ar avea un puternic caracter subiectiv, pe langa faptul ca ar antrena costuri suplimentare dificil de acoperit in situatia financiara in care ne aflam.
 • Materiale politice proprii s-au realizat, se realizeaza si se vor realiza in continuare pe acest website marca TVR, cu respectarea principiilor de informare corecta a publicului, echidistanta, impartialitate, pluralism de opinii, dar materialele cu continut electoral vor fi difuzate doar in spatiul alocat campaniei (TVR1 si TVRINFO), in conformitate cu normele interne obligatorii pentru toate structurile TVR si cu angajamentele asumate in relatia cu CNA si Parlamentul Romaniei, existente deja si care sunt foarte clare si transparent asumate de televiziunea publica.

UPDATE 1 Contactat de HotNews.ro, Teodor Tita a spus ca Monica Ghiurco, "in noua ei calitate de coordonator editorial", a luat duminica decizia ca site-ul sa nu mai realizeze materiale politice proprii in campanie. Precizarile lui Teodor Tita pentru HotNews.ro:
 • "Monica Ghiurco, in noua ei calitate de coordonator editorial, a luat duminica decizia ca site-ul sa nu mai realizeze materiale politice proprii in campanie. Ea ne-a cerut, verbal, o hartie de la CNA care sa arate ca site-ul poate realiza astfel de materiale."
 • "In prealabil, directorul Claudiu Saftoiu a trimis o hartie in care arata ca site-urile TVR trebuie sa se conformeze angajamentelor luate de TVR in fata CNA. Aceasta, dupa ce a aflat ca redactia va face niste interviuri. Aveam intentia sa facem interviuri cu partile implicate in referendum."
 • "Dupa ce ne-a cerut hartie de la CNA, tot Monica Ghiurco ne-a cerut, duminica, si hartia de la Parlament."
 • "Site-ul are putin peste 20 de redactori si editori, dintre care unul si-a dat recent demisia. 5 dintre ei sunt colaboratori, iar in cazul unuia situatia actelor este neclara."

TVRinfo.ro s-a lansat in luna mai 2012 ca parte a Departamentului TVR Interactiv si isi propunea, potrivit anuntului de atunci al TVR, "pe langa livrarea de continut jurnalistic propriu, sa agrege si sa puna in valoare tot ceea ce televiziunea publica produce in materie de news si current affairs". De atunci, a publicat mai multe informatii de impact, preluate pe larg de presa, precum documentele pe care, potrivit acestui site, s-a bazat materialul Nature.com privind acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta  sau "Ce spune premierul Victor Ponta in comunicatul trimis de agentia G+ in numele sau".
 • Tot miercuri, Romania libera a scris despre faptul ca, saptamana trecuta, un jurnalist de la o alta institutie publica de presa, Claudiu Zamfir de la Agerpres, a fost anuntat ca nu va mai acoperi guvernul. Potrivit surselor din redactia Agerpres citate de Romania libera, anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce ziaristul s-a interesat la Guvern, pe cai oficiale, despre felul cum generalul american Wesley Clark a devenit consilierul premierului Victor Ponta. Ziarul citat arata ca jurnalistul nu a dorit sa comenteze si ca directorul Agerpres, Ioan Rosca, a refuzat sa dea detalii despre acest caz.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5515 vizualizari

 • +8 (20 voturi)    
  pai atunci (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:35)

  Victorie [utilizator]

  Sa preia continut de la Antena 3 - aia da televiziune de calitate.
  • +15 (19 voturi)    
   Ca sa rezolve criza financiara de la TVR (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:57)

   fefe [anonim] i-a raspuns lui Victorie

   o vor inchide si vor declara Antenele televiziune nationala.
  • -9 (11 voturi)    
   calitate (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:59)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Victorie

   direct proportionala cu intelectul telespectatorilor caer urmaresc aceasta latrina..
   • +5 (5 voturi)    
    te refereai la antenele 1,2,3.. nu-i asa? (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:19)

    Inna100 [utilizator] i-a raspuns lui lucyan

    cu telespectatorii lor cu tot....
  • +6 (6 voturi)    
   Comment sters de user (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:27)

   polonyca [anonim] i-a raspuns lui Victorie

 • +21 (25 voturi)    
  O noua dovada a loviturii de stat (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:37)

  triciupa [utilizator]

  Instaurarea cenzurii la TVR e o noua bomboana pe coliva democratiei romanesti. Sunt sigur ca in cancelariile occidentale (in acest moment toate guvernele din UE au fost informate deja) introducerea cenzurii este primita cu aplauze...
  • +11 (13 voturi)    
   ba mai mult, (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:58)

   lucyan [utilizator] i-a raspuns lui triciupa

   isi dau seama ca basescu dezinformeaza si cand doarme..., ca avem noroc ca oameni precum ponta si antonescu si acum, mai nou, cu acest claudiu saftoiu, in fata caruia nu trebuie sa stai decat 2-3 secinde sa-ti dai seama ca este un om de nimic, pacat ca sotia lui, care i-a construit cariera politica, si-a dat seama cam greu ca nu poate scoate nimic din acest om, ca atat il duce capul, aluatul din care e facut este de proasta calitate...
  • -10 (12 voturi)    
   cenzura? (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:51)

   Xu [anonim] i-a raspuns lui triciupa

   Adica li se cere sa o lase mai moale cu stirile politice, indiferent de culoare si orientare, iar tu vezi in asta cenzura? Daca doresti stiri politice foloseste cu incredere a3, rtv, b1 si site-urile aferente, inclusiv cel pe care te afli (apropo: ai vazut ca e vorba de un site?).

   Si daca tot vorbesti de televiziune, eu unul prefer o televiziune nationala publica neimplicata in niciun fel in politica.
   • +8 (8 voturi)    
    Nu ai inteles (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:04)

    LoveRomania [utilizator] i-a raspuns lui Xu

    In perioada asta nu exista stiri pozitive despre USL, si daca nu au ce publica pozitiv despre USL nici negativ nu au voie sa publice.
    Stirile din aceasta periaoda daca sunt obiective si curate duc la vale USL

    Nu au putut sa spuna explicit denigreaza pe Basescu, deoarece s-ar fi aflat, dar vor introduce omul lor care va sti ce sa publice si ce nu
  • +7 (7 voturi)    
   mda.. o noua dovada de pumn in gura (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:30)

   Inna100 [utilizator] i-a raspuns lui triciupa

   democratiei!! Ce aveau cu tvr-info?? Chiar erau profesionisti acolo. Insa bolsevicilor, profesionismul real , creaza panica- deci trebuie anihilat!!
   Deci si hotnews este in pericol.. daca mai indrazneste sa deschida gura despre ilegalitati, despre plagiate, despre minciuna, despre abuz.. Nu este bine deloc.. Este infricosator pana unde s-a ajuns deja.. Ingrozitor este pana unde pot ajunge.. o sa ajungem sa cerem azil politic in Coreea de nord!
 • +15 (17 voturi)    
  CURAJ, FETELOR! (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:48)

  lila [utilizator]

  Aveti curajul de a spune adevarul, de a denunta slugile tvr-iste platite de noi. Oamenii ca voi vor razbi, nu ve-ti ramane fara loc de munca. Decat o cloaca in care sa nu contati , mai bine cu inima usoara si gandul curat.
 • -19 (21 voturi)    
  deontologia tvr info via b1tv (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:51)

  Montesquieu [utilizator]

  oups, adica n-o sa mai vedem "mari" jurnalisti (a se citi simbriasi portocalii) cum ne explica ei la televiziunea PUBLICA ce naspa sunt detractorii lui basescu si ai usl-ului?

  era momentul ca abuzurile madamei culcer care a transformat tvr info intr-o tribuna de propaganda basista, sa inceteze. aveam impresia la un moment dat ca tvr info devenise un fel de b2tv cu aceiasi angajati.
  oricum, simbriile de la tvr (adica din bani PUBLICI) incasate de "deontologi" depaseau net orice ar fi reusit respectivii sa incaseze pe piata libera.

  marea lor "valoare" e relevata si de (non)prezenta acestora in alte institutii media dupa ce-au fost pusi pe liber de tvr info.

  atat de buni erau ei ca jurnalisti incat acum nu reusesc sa-si gaseasca niciun loc de munca pe piata media.

  cu siguranta, dupa referendum si dupa migrarea lui basescu din peisajul politic in cel juridic, slabe sanse sa-i mai reintalnim pe "cantatorii" carmaciului.

  ne vedem pe 29 ;)
  • +9 (9 voturi)    
   ? (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:35)

   Paul_Atreides [anonim] i-a raspuns lui Montesquieu

   Tu esti Crin? Sunt curios daca o sa mai existi pe aici dupa ce o sa se duca pe apa latrinelor tot USL-ul.
  • +7 (7 voturi)    
   Vise dragul meu (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:41)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui Montesquieu

   Cum sa dam Romania pe mainile borfasilor ?
   Basescu va reveni la Cotroceni.
 • +16 (20 voturi)    
  ghiurco! auzi? (Miercuri, 18 iulie 2012, 14:53)

  preocupant [anonim]

  mi se pare de maxima jena avalansa de slugoi din tvr - in frunte cu fostul jurnalist saftoiu.
  bine, lucaci si ghiurco sunt pe placul lui nastase si al psd, asa cum a fost culcer pe placul pdl. diferenta e ca rodica culcer a facut scoala bbc si se vede, iar ghiurco a facut scoala la colegiul national de aparare (colega cu udrea, cu sotia lui ponta si cu alte paparude ce se fataie prin politica pe post de combinatoare sau in cautare de...).
 • +15 (17 voturi)    
  Cenzura (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:04)

  morometu [utilizator]

  Inca un derapaj nedemocratic.
  Chiar imi placeau. Stirile erau prezentate corect. Asteptam cu interes telejurnicu...
  • -9 (11 voturi)    
   :)) (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:30)

   catalin_mattei [utilizator] i-a raspuns lui morometu

   ete ca exista B1.. vizionare placuta.. e ca si cantarea romaniei faza basescu.. avem si cantarea romaniei faza usl-ista.. asa ca trebuie sa fiti toti fericiti,..
 • +10 (10 voturi)    
  INGERINTA S-A VAZUT CU OCHIUL LIBER (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:14)

  pointless man [utilizator]

  De citeva zile TVR Info serveste niste stiri complet castrate.

  Mai intreb ceva legat de intreg TVR-ul: acel interludiu cu sportivi romani plingind la primirea premiilor pe melodia imnului national aparut tot de curind, CE URMARESTE ? In contextul actual de spurcare a tuturor valorilor unii peticesc din greu sentimentele nationale, ca sa nu spunem nationaliste. Cind aud muzica si stiu ce se intimpla IN REALITATE pe scena circului numit Romania mi se face rau.

  Subtili manipulatori baietii cu ochi albastri de care televiziunea n-a scapat nici o clipa dupa 1989.
 • -8 (10 voturi)    
  tichia de margaritar (Miercuri, 18 iulie 2012, 15:28)

  catalin_mattei [utilizator]

  in conditiile in care TVR se afla cu ambele picioare in groapa ei au site special pt tvrinfo... de ce?.. pt ca doamna Culcer a vrut sa multumeasca din inima conducatorului iubit si a avut grija sa formeze un post cu audienta aproape de 0 dar la care iubitul fiu al poporului putea sa se uite si sa vada cata dragoste merge catre augusta sa persoana.. asa si cu site-urile astea.. erau cativa pdl-isti care nu primisera bani de la stat si acum urla
  • +6 (6 voturi)    
   Stii de ce? (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:07)

   LoveRomania [utilizator] i-a raspuns lui catalin_mattei

   Stii de ce TVR este in faliment? Pentru ca au fost obligati de parlament sa cumpere productiile tv de la grupul intact la preturi uriase.
   Si TVR info a inceput sa deranjeze foarte tare ca a inceput sa fure din felia de audienta Antena 3, deci mai putina manipulare reusita si mai putin bani de publicitate
  • +6 (6 voturi)    
   nu ai inteles nimic, e clar (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:20)

   pacpac [anonim] i-a raspuns lui catalin_mattei

   siteul nu are legatura cu postul.

   asta s-a stiut de la inceput, ba chiar si minunatul interimar a tinut sa spuna asta printr-un comunicat in care mentiona ca site-ul are o autonomie bizara. auzi tu, jurnalisti care sa scrie ce vor ei, senzational!

   si ps: sa ai o televiziune publica cu nspe mii de angajati, cu nush cati bani cheltuiti si sa ai prezenta online 0 (s-a vazut cand s-a lansat tvrinfo.ro cate laude a primit - si nu policitice ci din partea oamenilor de online) in anul 2012 este o bataie de joc. stam in pestera noastra si ne e greu sa ne uitam si sa invatam de la astia de pe afara care au doar cativa zeci de ani in fata
 • +6 (6 voturi)    
  castrarea adevarului (Miercuri, 18 iulie 2012, 16:32)

  nicolae [anonim]

  Si uite asa, incet-incet, se reintroduce cenzura. azi un pic, mai mult... fara graba. Traiasca si infloreasca democratia romaneasca!
 • -4 (4 voturi)    
  Caracterul de 3 lei (Miercuri, 18 iulie 2012, 22:17)

  Motivus [anonim]

  Una peste alta, Tita a reusit sa pacaleasca destul de multa lume cu proiectul asta. E vorba si de niste bani la mijloc, ca doar siteul ala nu l-a inventat el peste noapte, iar d-soara Badicioiu nu e tocmai straina de misculatiile care s-au facut. Culmea, toti marii jurnalisti adunati de cei doi au in spate experienta evz.ro. Oare cum s-a potrivit asa? Echidistantii stateatu numai acolo ciorchine? Nu mai erau neste unii cu experienta in online? Unde mai pui ca Tita murea sa se vada si pe sticla. Unde mai era un basist asa matinal cum era el? Nicaieri. Ca au incercat sa stea cu dintii infipti in ciolan si el si gagica lui e deopotriva meritul lui Lazescu si al Dartulesei. Macar asta din urma a avut taria de caracter sa stie cand sa plece. Ceilalti au ratat momentul. Poate ca Tita si Badicioiu isi reconsidera demisiile si renunta la concedii. Asa, de caracter.
 • -2 (2 voturi)    
  Ghiurco, cetatenii te platesc! (Joi, 19 iulie 2012, 9:10)

  lila [utilizator]

  Nestimata Ghiurco, cetatenii te platesc! Informeaza-i corect, daca nu esti in stare lasa pe altul s-o faca ! Vrei cumva OMAGIILE disparutului sa te inspiri? Nu ca n-ai fi mestera la minciuni si manipulari. As vrea sa cada blestemele romanilor pe cine-ti este tie mai drag! Sictir, paiata!
 • -1 (1 vot)    
  Viermuiala de la TVR (Duminică, 22 iulie 2012, 9:06)

  Salvamar [anonim]

  Am o problema.
  TVR info era o oaficina a suporterilor PDL si basescu, o impletitura intre TVR si Evenimentul Zilei.
  Domnul Tita, declara cu emfaza "motivul pentru care am venit in TVR nu mai exista".. Stimate domn care era acest motiv? datu cu limba pe la bucile portocalii?
  Domnul ala de la Kamicadze, care era frecvent cu parerei proBasescu violente, facea carare la TVRinfo. De fapot TVRinfo era un fel de B1tv platit din banii nostri. Un post TV inutil. Ca sa fie functional TVR ar trebui sa desfiinteze TVRinfo, TVR3 si alte tvreuri aparute ca ciupercile dupa ploaie si sa ramana cu ceea ce a consactrat postul national - TVR1, TVR2, , studiourile regionale si ATAT! Personalul ar trebui redus la jumatate!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by