Ana Nita, redactor-sef al tabloidului Libertatea si Irinel Antoniu, redactor-sef adjunct, si-au anuntat astazi demisiile, scrie Paginademedia.ro. Pozitia de redactor sef interimar a fost preluata de Daniel Gorgonaru, seful sectiei politic.

Ana Nita a condus redactia Libertatea din 2006, dupa ce aproximativ jumatate din echipa ziarului, inclusiv redactorul sef de atunci, Adrian Halpert au plecat la Adevarul Holding pentru a lansa viitorul Click.

Tabloidul Libertatea a scazut la sub 100.000 de exemplare vandute in medie pe editie, potrivit ultimelor date BRAT. Cu 94.000 de exemplare vandute pe zi, Libertatea este cel de-al doilea ziar ca vanzari din Romania, dupa Click, care vinde peste 130.000 de exemplare zilnic.

UPDATE: Si directorul general al Cancan, Lucian Romascanu, a parasit ziarul, scrie Reportervirtual.ro. Romascanu a confirmat pentru HotNews.ro plecarea, dar a spus ca nu si-a dat demisia, ci contractul sau a ajuns la final. "Data fiind conjuctura actuala, am decis sa nu mai prelungim contractul", a precizat Romascanu, adaugind ca nu intentioneaza sa se desparta de zona media - presa si online. El a spus ca plecarea sa si a sefilor editoriali de la Libertatea in aceeasi zi sint "doar o coincidenta".