Producatorul Gabriel Bugnar a avut marti seara prima sedinta in calitate de director general al Realitatea TV cu angajatii televiziunii de stiri. El i-a informat pe acestia ca urmeaza sa faca un plan de restructurare al Realitatea TV, care prevede reducerea numarului de angajati la jumatate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse.

Contactat de MEDIAFAX, Gabriel Bugnar a confirmat faptul ca i-a informat pe angajatii Realitatea TV ca televiziunea va trece printr-un proces de restructurare. "Este evident ca trebuie sa urmeze un plan de restructurare. Din 630 vor ramane 300", a spus Bugnar.

Intrebat cum a ajuns la aceasta cifra - 300 de angajati -, Gabriel Bugnar a spus ca "300 este cifra ideala pe care au stabilit-o alte televiziuni de stiri". "Sky News din Marea Britanie are, spre exemplu, 198 de angajati", a explicat Bugnar.

El nu a precizat in cat timp se va face restructurarea la Realitatea TV.

Totodata, potrivit surselor, incepand de miercuri, cea mai mare parte din cei 174 de angajati ai societatii Alternative Media Solutions SRL, care lucreaza in prezent la Realitatea TV, insa nu sunt platiti de societatea Realitatea Media SA, detinatoarea licentei televiziunii de stiri, vor fi angajati de catre Realitatea Media SA.

Gabriel Bugnar a confirmat faptul ca cea mai mare parte din aceste persoane vor fi angajate de Realitatea Media SA. El a mai spus ca vor ramane pe Alternative Media Solutions SRL acei angajati care "si-au batut joc de serviciu" si nu si-au indeplinit atributiile la Realitatea TV. In aceasta situatie se afla 12-15 persoane