Webit Congress 2012 - singurul eveniment dedicat pietelor digitale emergente din zona EMEA, tocmai si-a anuntat agenda. Peste 150 de speakeri de talie internationala si 103 ore de conferinte atrag peste 6.000 de vizitatori din mai mult de 60 de tari si un numar mare de expozanti.

Plamen Russev_fondatorul Webit CongressFoto: Webit 2012

In perioada 10-11 octombrie 2012, in Istanbul, Turcia, peste 150 de speakeri vor putea fi vazuti in cadrul a 7 conferinte distincte si vor avea loc peste 20 de dezbateri. Evenimentul care a adunat in ultimii patru ani pionieri din mediul digital, telecomunicatiilor si inovatiei, investitori, anteprenori, reprezentanti ai guvernului alaturi de manageri de top de la Google, eBay, Unilever, BBC, Coca-Cola, Microsoft, Facebook, Yahoo! va avea o amplare mult mai mare in 2012. Leaderii lumii digitale se vor reuni la Webit Congress pentru a discuta agenda pietelor emergente din zona EMEA.

Puteti accesa aici agenda Webit Congress 2012.

Congresul va gazdui in numai 2 zile peste 6.000 de vizitatori din mai mult de 60 de tari, 150 de speakeri din toata lumea, 7 conferinte simultane, ceremonia Webit Awards si trade Expo si peste 50 de expozanti. Webit creeaza tuturor participantilor din zona EMEA si din restul lumii oportunitatea unica de a-si dezvolta relatii de networking.

Congresul aduce in prim plan multe aspecte importante precum mobile marketing, telecomunicatii, anteprenoriat, tehnologie, dezvoltarea de aplicatii, social media, e-marketing/ publicitate si e-commerce prin intermediul a 7 conferinte simultane, o suita unica de speakeri din industrie si peste 100 de ore de program de conferinta pe parcursul celor 2 zile.

Evenimentul din acest an ce va avea loc la Istanbul va gazdui speakeri renumiti si manageri de top ai celor mai inovative companii din lume precum Google, Facebook, Adobe, Intel, Mozilla, Yandex, PayPal, IBM, Opera, Qualcomm, companii de dezvoltare si consultanta precum Forrester, Boston Consulting Group, Arthur D Little, CEO si directori ai companiilor de top din industria de publicitate precum Edelmann, OMD, G2, DDB Tribal, LBi, Huge, reprezentanti ai unor branduri foarte cunoscute ca Ferrero, Nokia, Renault, reprezentanti digital media ai TechCrunch, The Next Web, Wall Street Journal, directori de companii apartinand sectorului telecomunicatiilor (Deutsche Telekom AG, Orange, Azerfone) si multi altii.

Tarile emergente vor fi prezentate pe podiumul congresului de catre Khalid Omar Al Kaf, Managing Director si CEO la Etihad Etisalat (Mobily), Andrey Sebrant (Director of Product Marketing la Yandex), Isam Bayazidi, Chief Executive Officer la Ikoo, Khedija Hamouda Ghariani, Secretar General al Arab ICT Organization, Safdar Mustafa, Head of Mobile Media la Al Jazeera Network, Jamil Abu-Wardeh, scenarist, producator si regizor la TED.com speaker, Yves Gauthier, CEO al Mobinil, Rina Onur, CEO al Peak Games, Marta Klepka (Gemius), Odysseas Ntotsikas (CEO Thinkdigital), Branko Milutinovic (CEO la Nordeus), Alexander Galitsky (Managing Partner Almaz Capital Partners) si multi altii.

Conecteaza-te cu leaderii industriei

Pe langa conferinte, workshop-uri si panel-uri, congresul ofera sansa perfecta de a lua contact direct cu leaderi si profesionisti si industiei si de a crea noi legaturi.

"Webit Congress provoaca limitele mediului digital si tehnologic, traseaza trenduri si ofera noi oportunitati de business pentru jucatorii din piata din europa, Orientul Mijlociu, Africa si din restul lumii. Acesta este sigurul eveniment in cadrul caruia jucatorii de pe pietele regionale au ocazia sa cunoasca si sa creeaze legaturi cu speakeri de renume si top manageri si de a explora oportunitatile de business", a declarat Plamen Russev, Presedinte al Consiliului e-Academy si fondator al Webit Congress. "Webit joaca un rol de pionier in mediul tehnologic si digital si numai aici se poate contura agenda digitala pentru a veni in ajutorul tarilor in curs de dezvoltare. Am avut peste 5000 de participanti la editia Webit Congress din 2011 iar in acest an, la Istanbul, asteptam peste 6000 de vizitatori din mai mult de 60 de tari pentru a trasa impreuna viitorul digital al zonei EMEA."

Aici puteti afla mai multe detalii despre modul de inregistrare si despre Webit 2012, speakeri, agenda si editiile anterioare Webit.