Costi Mocanu a fost inlocuit in functia de director general al PRO TV SA de Anca Budinschi, anunta un comunicat al postului de televiziune citat de AdPlayers.ro. Dupa trei ani ca sef al PRO TV, Mocanu a fost numit senior vice-president head al platformei de continut platit Voyo. Tot marti si-au anuntat plecarea din Realitatea TV Gabriel Bugnar (director al postului de doar doua saptamini) si Adriana Nedelea, prezentatoarea stirilor de la ora 20.00.

PRO TV

Informatia despre plecarea lui Costi Mocanu de la sefia PRO TV a fost publicata in premiera de AdPlayers, postul de televiziune detinut de americanii de la CME confirmind-o in cursul zilei. Comunicatul oficial arata ca Mocanu se va ocupa de coordonarea Voyo ca platforma de distributie platita la nivelul CME. "Ca urmare a faptului ca Voyo va face parte din Divizia de Broadcasting in noua platforma de distributie, echipa Voyo a fost reorganizata, in acord cu importanta si prioritatile sale", se arata in comunicat.

Costi Mocanu a fost inlocuit de Anca Budinschi, care lucreaza in PRO de 19 ani.

Schimbarile au loc pe fondul concurentei tot mai dure din piata tv, unde pozitia de lider a PRO TV este atacata constant de Antena 1 si Antena 3.

Realitatea TV

Realitatea TV a pierdut marti doua piese importante: Gabriel Bugnar, numit director in urma cu doar doua saptamani, si prezentatoarea Adriana Nedelea si-au anuntat plecarea prin mesaje catre colegi.

Astfel, paginademedia.ro relateaza ca Bugnar si-a anuntat colegii ca nu mai poate gestiona situatia delicata prin care trece postul de stiri aflat in administrare judiciara si grevat de datorii majore. Bugnar a lucrat la Realitatea TV din 2004.

Si stirista Adriana Nedelea a renuntat la televiziunea de stiri, potrivit EvZ. Ea nu a anuntat unde va pleca, dar surse din anturajul sau au spus pentru Evenimentul Zilei ca ar avea discutii cu Digi 24.