MediaBit Software SRL, editorul HotNews.ro, are un nou asociat: Razvan Corneteanu, fost director General Adevarul Holding (2006-2010) si Director Executiv Newspapers Ringier Romania (2000- 2006). Totodata, Cristian Sima, PDG la SIBEX Sibiu, se retrage din actionariatul MediaBit Software, ramanand alaturi de noi in calitate de prieten si colaborator.

Razvan CorneteanuFoto: Bety Blagu / HotNews.ro

Razvan Corneteanu a performat aproape 20 de ani in industria mass-media, dar este prima data cand se alatura in calitate de investitor intr-o platforma de comunicare on-line. Ii uram lui Razvan bun venit alaturi de noi si ii admiram curajul de a risca intr-o industrie care nu are rabdare.

"Am apreciat dintotdeauna modul in care HotNews.ro a stiut sa ramana una din putinele voci care nu a uitat ca jurnalismul de calitate se face investind in viitor, pastrand echilibrul chiar cand ai o anumita opinie si mai ales se face cu oameni de calitate. Si prin aceasta investitie imi reafirm atasamentul pentru <<jurnalistii care n-au predat armele profesiei lor in mina patronilor >>, aceasta specie devenita rara in Romania si despre care mai citesti doar pe blogurile unora dintre ei", a declarat Razvan Corneteanu.

HotNews.ro (HN) a fost lansat in aprilie 2000, sub numele RevistaPresei.ro, de catre un grup de ziaristi si informaticieni. In jurul HN s-au dezvoltat in urmatorii ani mai multe proiecte de content on-line - cele mai cunoscute: DomnulePrimar.ro, SmartWoman.ro, StyleReport.ro, MedLive.ro, WebPR.ro, editiile HN in engleza si spaniola.