eChiosc ofera noi pachete de reviste la preturi extrem de atractive in cea mai recenta promotie a chioscului virtual. Zece pachete de nota 10 sunt disponibile pentru utilizatorii aplicatiei, care vor sa fie in mijlocul evenimentelor.

eChioscFoto: ASCEND Netsolutions

Indiferent de domeniul de interes, eChiosc vine si in aceasta toamna cu o oferta atractiva pentru toti utilizatorii sai. Domnii vor fi incantati de pachetul "Premium pentru barbati", care include revistele de lifestyle masculin: "FHM", "Men's Health" si "Esquire" si publicatia "Auto Motor si Sport" - liderul revistelor auto din Romania. Pachetele: "Lumea barbatilor" si "Miscelaneu" completeaza oferta adresata domnilor, care beneficiaza de discount-uri de pana la 35% la achizitionarea acestora.

Pentru doamne exista "Stil feminin" care include revistele de moda, stil si shopping: "Cosmopolitan", "Marie Claire", "Beau monde", "Harper's Bazar", "Story", toate la pretul de numai 5.99 Euro in loc de 8.55 Euro. Alaturi de acesta, reprezentantele sexului frumos se pot bucura de pachete speciale, precum: "Universul femeilor", adresat in special mamicilor, "Ghid de stil", un must have al toamnei pentru orice femeie stilata, "Modista", o sursa de inspiratie in alegerile de frumusete, shopping si moda si pachetul "Femina" - pentru femei care vor sa se inspire din povestile celebritatilor.

Oferta eChiosc de toamna cuprinde, de asemenea, pachetele "InfoUtil" - cu informatii din diverse domenii si "Decorativ" - cu idei pentru casa si gradina.

Pachetele de toamna contin revistele trustului Sanoma Hearst si au reduceri de pana la 40%, fiind create pentru pasiunile cititorilor, indiferent de domeniul de activitate de care sunt interesati. Preturile variaza intre 1,59 Euro si 5,99 Euro.

Conform declaratiei Adinei Vasilescu, Digital and Special Interest Publisher: "Sanoma doreste ca revistele pe care le publica sa fie accesibile cititorilor in orice format convenabil pentru acestia. Daca un cititor prefera formatul digital de pe tableta, atunci noi vrem sa-i oferim aceasta experienta in cel mai bun si accesibil mod.

De aceea, parteneriatul cu eChiosc este o oportunitate si dorim sa incurajam utilizatorii de tablete din Romania sa-l foloseasca. Continutul de calitate pe care-l oferim este foarte potrivit pentru tablete."

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore, magazinul Apple de aplicatii, accesand linkul: http://itunes.apple.com/hk/app/echiosc/id466386198?mt=8