Vinzarea la licitatie publica a marcii Jurnalul National pentru 7.6 milioane lei, programata pentru joi, a fost suspendata. Reamintim ca Societatea G Canale & C SA a cerut executarea silita a Editurii Intact, care detine Jurnalul National, pentru plata serviciilor de tiparire a sute de mii de exemplare de carti din colectia Biblioteca pentru Toti.

UPDATE 10.59: Editura Intact, care detine marca Jurnalul National, a intrat in insolventa, a anuntat executorul judecatoresc. Acesta e motivul suspendarii executarii silite si a licitatiei care trebuia sa aiba loc joi. Editura Intact, controlata de familia Voiculescu, si-a cerut insolventa, Tribunalul Bucuresti aprobind cererea luni, 26 noiembrie.

Context:

Procedura a fost initiata in baza titlurilor executorii reprezentate de 171 de bilete la ordin trimise de Editura Intact si neincasate de creditor la scadenta. Pretul de incepere la licitatie a fost stabilit la 7,6 milioane de lei si orice participant trebuia sa depuna o garantie de 10% din pretul de incepere.

Vom reveni cu amanunte