Cabral si Vlad Petreanu au fost surprinsi luni seara, in jurul orei 19:00, in timp ce dansau Gangnam Style in casa. Aceasta a fost doar una dintre provocarile primite in cadrul experimentului Casa 3PLAY, marca Romtelecom, care testeaza cat de departe poate merge tehnologia in rezolvarea problemelor zilnice sau pentru a ne face viata mai frumoasa.

Inchisi in casa pana pe 5 decembrie, cei doi au la dispozitie doar un telefon, o tableta, un laptop si un televizor conectate la unul dintre pachetele personalizabile ale Romtelecom, pentru a rezolva in direct diverse provocari primite de la internautii romani prin intermediul website-ului www.casa3play.ro.

Astazi este ultima seara in care Cabral si Petreanu pot primi provocari live pe www.casa3play.ro si sunt pregatiti sa isi dea agendele peste cap pentru a indeplini cu succes misiunile inscrise si pentru a demonstra, sub ochii tuturor, ca tehnologiile ofera raspunsuri la toate intrebarile si provocarile din viata de zi cu zi.

Show-ul a inceput luni seara cu o declaratie de dragoste pe care Cabral i-a facut-o sotiei sale, Andreea, si a continuat marti cu tot felul de provocari, unele mai serioase, altele mai putin serioase. Cabral si Vlad au avut de gasit si livrat in doua ore un pahar de lapte proaspat, au facut rost de baloane cu heliu, au avut grija de o fetita de 3 ani si au dat lectii de utilizare a platformei Facebook. Tot ei au gasit croaziere in jurul lumii si bilete de avion catre Bangkok, au tradus emisiuni TV din ungureste si, mai ales, au dovedit ca totul este posibil cu gadget-urile potrivite si cu o conexiune buna de Internet.

Utilizatorii care trimit provocari ce sunt validate intra automat in tragerea la sorti pentru trei tablete Samsung Galaxy Tab 2.7, pentru a experimenta pe propria piele avantajele noilor tehnologii.

Puteti sa le lansati cele mai dificile provocari, iar apoi sa ii urmariti live, astazi intre orele 20:00 si 22:00, pe www.casa3play.ro, cu cheful de voie buna gata de pus in aplicare.

GOLDBACH AUDIENCE