Realizatorul Ion Cristoiu nu va mai aparea la B1 TV seara de seara in emisiunea lui Nelu Barbu, ci va realiza un interviu special in fiecare vineri, intre 20.00 si 21.00, si va fi invitat permanent in emisiunea lui Robert Turcescu, duminica seara, potrivit Reporter Virtual.

"Contractul de exclusivitate intre mine si B1 ramane in continuare, insa nu voi mai merge seara de seara la dezbateri. La varsta mea (64 de ani - n.n) este si greu. Sunt tineri care nu rezista la acest ritm¬ In plus, viata politica nu mai este asa de agitata, a intrat intr-o oarecare rutina, astfel ca am convenit cu cei de la B1 sa mai apar, in afara interviului si a emisiunii cu Robert Turcescu, la jurnale de stiri si la comentarii doar in cazul in care apar evenimente deosebite, iar atunci voi fi singur, nu insotit de politicieni. Interviul de vineri seara se va numi Interviul Saptamanii si va avea un invitat special, dar nu voi mai face emisiuni despre carti", ne-a declarat Ion Cristoiu.

Provizoriu, in noua grila de la B1 TV, pana la revenirea lui Robert Turcescu din vacanta, emisiunea lui Nelu Barbu, 'Ultimul cuvant', nu se mai difuzeaza de luni pana joi, ci doar in weekend, Madalina Puscalau se muta seara, intre 21.00 si 23.00 cu Talk B1.