Redactorul-sef al ziarului Evenimentul Zilei, Vlad Macovei, trece director de proiect la publicatia Capital si este inlocuit la conducerea redactiei EvZ de Simona Ionescu, a declarat pentru HotNews.ro Dan Andronic, actionarul principal al Editurii Evenimentul si Capital. Potrivit acestuia, Vlad Macovei va fi responsabil cu proiectul de dezvoltare al Capital, "spre care ne vom concentra atentia in 2012".

Ca redactor-sef al ziarului Evenimentul Zilei, Simona Ionescu va fi secondata de Silviu Sergiu, redactor-sef adjunct. La Capital, Oana Osman va ramane redactor-sef, iar Claudiu Serban - director editorial.

"In perioada urmatoare ne vom concentra mult mai mult pe Capital, este un lucru esential. Proiectul de dezvoltare pentru Capital include trecerea la un format glossy, marirea numarului de pagini", a spus Andronic pentru HotNews.ro. Acesta a aratat ca Vlad Macovei "a lucrat cu mine la Evenimentul un an si jumatate si va fi mult mai usor sa comunic cu cei de la Capital, cu el acolo. La Evenimentul am atins un punct in care vorbim de un acord fin. Acum, in 2013, ne concentram pe Capital", potrivit lui Andronic.

El a spus ca in calculele pentru dezvoltarea publicatiei economice s-a luat in calcul si schimbarea periodicitatii acestuia, insa calculele arata ca cel mai bine este sa ramana saptamanal.