Traficul pe site-ul RTV.net a scazut cu 50% dupa ce pagina de Facebook RTV.net cu aproximativ 800.000 de fani a fost suspendata de catre reteaua de socializare, informeaza Refresh.ro. Cu o medie de 207.179 vizitatori unici pe primele 28 de zile ale lunii, RTV.net a raportat in ultimele 2 zile 106.381 vizitatori unici (in ziua cu suspendarea) si 102.343 vizitatori unici miercuri. Foarte multi utilizatori veneau spre site-ul televiziunii lui Sebastian Ghita de pe Facebook, fiind momiti cu aplicatii de genul “Ce job ti se potriveste” sau “cate persoane sunt indragostite de tine acum”. Dand accept acestor aplicatii, erai automat inregistrat ca dand accept paginii RTV. Astfel, o multime de fani de pe Facebook generau trafic, apoi, pe rtv.net, scrie si Reporter Virtual.

Traficul RTV.net, la jumatate dupa suspendarea paginii de FacebookFoto: Captura Brat.ro

Pagina RTV de pe Facebook a redevenit functionala

Pagina RTV de pe Facebook a redevenit functionala

Foto: Hotnews

"Facebook suspenda paginile care atrag like-uri prin metode inselatoare. Acest lucru se intampla fie in urma verificarilor facute de companie prin sondaj, fie in urma unor plangeri ale utilizatorilor. Pacat ca nu e si CNA-ul la fel de vigilent precum compania lui Zuckerberg. RTV si-a refacut o pagina de Facebook, dar, la aceasta ora, a adunat numai putin peste 2600 de like-uri fata de cele peste 800.000 de pe pagina stearsa", mai noteaza Reporter Virtual.ro.

UPDATE In urma cu circa 50 de minute, pagina de Facebook a redevenit functionala, postul TV avand si o postare: "We are back!". Pagina are aproximativ acelasi numar de like-uri ca si inainte.