Redactia cotidianului Romania Libera, inclusiv cea de online, intra in greva pe termen nedefinit incepand de joi ora 14.00, in semn de protest dupa ce angajatii nu si-au mai primit salariile, potrivit unui anunt publicat pe site-ul ziarului. Intre timp, anuntul a fost sters.

Anuntul RLFoto: captura ecran

"Din cauza neonorarii de catre conducerea administrativa a cotidianului Romania libera a obligatiilor financiare fata de redactie, ziaristii de la departamentele print si online au decis sa intrerupa activitatea pe termen nedeterminat, incepand de astazi, 28 februarie, ora 14.00," se arata in anunt.

Pe data de 10 martie se implinesc 3 luni de cand angajatii cotidianului patronat de Dan Grigore Adamescu nu si-au mai primit salariile.

UPDATE 18.25 Reprezentanti ai ziarului contactati de HotNews.ro au evitat sa faca declaratii despre situatia ivita astazi in redactie. Pe de alta parte, Adrian Rus, directorul general al Medien Holding, societatea care editeaza Romania libera, a declarat joi seara pentru HotNews.ro ca "am dezvoltat o noua relatie de comunicare cu redactia (...) brandul merge inainte".

Adrian Rus:

  • "Cotidianul Romania libera apare. Am dezvoltat o noua relatie de comunicare cu redactia, prin care vom anunta ce se petrece cu acest cotidian si vom da incredere ca produsul va iesi in continuare pe piata. Brandul merge inainte".