Agentia Hyperactive, parte a grupului de agentii din care mai fac parte Lowe si Initative, fuzioneaza cu agentia Senior Interactive. Noua entitate, Senior Hyperactive, va face parte din grupul Lowe si va fi condusa de Mihai Tataru, fondatorul Senior. Seful de pana acum al Hyperactive si co-fondatorul acesteia, Alex Visa, pleaca din agentie, potrivit unui comunicat de presa.

Senior Hyperactive devine operationala la data de 30 martie 2013, la jumatate de an dupa ce au inceput discutiile dintre cele doua companii. Contractul de fuziune a fost semnat la inceputul lunii martie a.c., precizeaza comunicatul.

Senior Hyperactive devine membra a grupului Lowe, din care mai fac parte 6 agentii: Lowe (creatie, Initiative si BPN (media), GolinHarris (PR), Mobile Works (mobile marketing), MedicOne (healthcare communication). Portofoliul de clienti Senior Hyperactive include, la inceput, companii precum Altex (Altex, Media Galaxy), Bayer, BMW, British American Tobacco, Hewlett Packard EMEA, ING Bank Romania, Friesland Campina, LIDL, MSD, Orange Romania, Pfizer, Provident, StarBev, Stilago, Unilever, Wrigley, XTB.

Alex Visa, care paraseste compania, a fondat Hyperactive la inceputul anului 2008, impreuna cu Dorin Boerescu. La sfarsitul lui 2009, Hyperactive a intrat in grupul Lowe, agentiile Lowe&Partners si Initiative devenind atunci actionari cu 80% in agentia de digital, restul de 20% ramanand la Alex Visa. Despre plecarea lui Visa de la Hyperactive a scris initial Vali Petcu pe blogul sau.