Mai multe schimbari au loc zilele acestea la varful grupului de presa Adevarul. Acesta va avea un director executiv in persoana lui Mircea Medaru, care lucra la Prima TV cand postul era detinut de actualul patron Adevarul, Cristian Burci, scrie Paginademedia.ro. Anuntul vine dupa demisia Gabrielei Enescu, administrator si director operational la Adevarul, demisie anuntata luni de ReporterVirtual.ro.

Potrivit Paginademedia.ro, functia pe care o va ocupa Mircea Medaru, cea de director executiv, este nou infiintata. Medaru va fi al doilea in ierarhia grupului dupa directorul general Peter Imre, vazut foarte rar prin sediul companiei. Noul director executiv a lucrat la Prima TV pe vremea cand postul era detinut de Burci, apoi a lucrat la Realitatea TV, TV Sport, iar in ultimii ani a fost consultant in grupul Pro TV.

Luni, ReporterVirtual.ro anunta demisia administratorului Gabriela Enescu, unul din oamenii-cheie adusi de Burci la Adevarul dupa preluarea acestui trust de la Dinu Patriciu.

Paginademedia.ro scrie, azi, ca marti s-a dat demisia un al doilea administrator, Iulian Matache. Aceeasi sursa prrecizeaza ca pe postul de administrator a fost numit un alt colaborator al lui Cristi Burci din vremea Prima TV, Catalin Manescu.