Antena 1 anunta ca SuperBingo Metropolis revine in grila de programe a postului de 5 mai, urmand sa fie prezentata, ca si pana acum, de Romica Tociu si Cornel Palade. Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat decizie care interzicea jocurile de tip bingo, insa dupa publicarea in Monitorul Oficial s-a constatat ca doua dintre amendamente, printre care si cel referitor la jocurile bingo, fusesera scoase, relateaza Paginademedia.ro.

Antena 1 reia difuzarea SuperBingo dupa mai bine de un an de la suspendarea brusca din cauza unor probleme pe care firma organizatoare, Phoenix Games, le avea la acea vreme cu Ministerul Finantelor.

Potrivit sursei citate, Consiliul National al Audiovizualului are in dezbatere publica un amendament referitor la jocurile de noroc, care, daca ar fi aprobat, ar interzice aceste jocurile de tip bingo in intervalul 6:00 - 23:00. Masura apare dupa ce amendamentul care interzicea jocurile de tip bingo a fost scos, impreuna cu un altul, dintr-o decizie a CNA, inainte de publicarea in Monitorul Oficial, ca urmare a deciziei presedintelui forului, Laura Georgescu, desi amendamentele in discutie ar fi fost votate de consiliu.

Poginademedia.ro scrie ca, potrivit informatiilor pe care le detine, in ziua in care consiliul a votat amendamentul care interzicea Bingo (amendament scos ulterior de presedintele CNA), Sorin Alexandrescu, presedintele Antena Group, ar fi fost la sediul institutiei care reglementeaza audiovizualul, inainte de sedinta publica.