Intact Media Group (IMG) va lansa, in 2013, un nou produs online, "Antena Play", descris drept o "investitie majora ce va include cel mai bun continut de pe toate canalele TV ale IMG, dar si produse noi, dedicate comunitatii online", potrivit unui anuar in care sunt prezentate realizarile inregistrate de trustul Intact in 2012, dat publicitatii astazi.

La capitolul "Online" din "Intact Media Group Annual Review 2012" sunt descrise actualele activitati online ale grupului. Intr-un colt de pagina, la rubrica "Highlights 2013", este anuntata "lansarea www.antenaplay.ro, un portal video spectaculos ce va include in mod exclusiv canalele Intact si continut original proaspat".

Este pentru prima data cand Intact anunta planuri pentru o astfel de platforma video. Contactat de HotNews.ro, Gusti Roman, seful diviziei online Digital Antena TV Group, a spus ca nu poate comenta pe acest subiect.

In anuarul mentionat, Gusti Roman este citat spunand: "Cuvantul-cheie pentru 2013 este integrare. Obiectivul nostru este sa oferim consumatorului Antena Group continut spectaculos, de calitate si usor accesibil pentru utilizatori. Drept urmare, cel mai important proiect pentru 2013 este www.antenaplay.ro, un portal video ce va agrega continutul tuturor canalelor TV. Va fi accesibil pe o multitudine de platforme: online, mobil, smart TV si este dezvoltat 100% de Digital Antena TV Group".

Documentul prezinta site-ul dedicat emisiunii X Factor drept cel mai important proiect online de anul trecut al Antenelor, cu peste 1,3 milioane de vizitatori unici.

Antenele au mai lansat un portal video dedicat continutului Antena 3 si al altor posturi din grup, VideoNews, in urma cu cativa ani.