CNA a aprobat, marti, schimbarea actionariatului Realitatea TV, in care Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru apar ca actionari majoritari, iar Elan Schwartzenberg si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu nu mai figureaza deloc. Tot marti, CNA a aprobat modificarea grilei Kanal D, cu mai multe programe informative si de divertisment si mai putine filme.

  • CNA a aprobat, marti, modificarea actionariatului Realitatea TV, in care Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru apar ca actionari majoritari ai societatii Realitatea Media, iar Elan Schwartzenberg si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu nu mai figureaza deloc, potrivit Mediafax. CNA a analizat modificarea in baza regulii potrivit careia societatile care detin licente audiovizuale trebuie sa notifice consiliul in legatura cu orice astfel de modificare. Actionariatul Realitatea Media a fost modificat oficial pe 8 martie, prin iesirea Bluelink Comunicazione (Cyprus) Ltd.. In prezent, asociat majoritar la Realitatea Media este societatea Strategies Research Investments SRL, detinuta de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru (86,51%), Sindicatul National "Petrom-Energie" (5,4%), PSV Company SA (7,5%), SC Global Video Media SRL (0,5%), administratorul special al Realitatea Media Florin Bercea (0, 000000139%), Eugen Gheorghe Luha si Gheorghe Cristian Toroipan (tot cu cate 0,000000139%).
  • CNA a aprobat, marti, modificarea grilei de programe a Kanal D, potrivit careia postul va avea mai multe programe de divertisment si de informare si mai putine filme, potrivit Mediafax. Productia proprie va creste de la 32,3% la 47,8% din grila, ponderea programelor de informare va creste de la 8,8% la 10,5%, iar cea a filmelor va scadea de la 30,2% la 27,7%.