Agentia digitala MRM Romania, parte a grupului McCann, are un nou director general - Nir Refuah, fost sef de creatie la McCann Digital Tel Aviv. Iar Paginademedia.ro anunta plecarea lui Cristian Munteanu de la agentia TBWA Bucuresti, pe care a condus-o din functia de director incepand din 2010.

  • Nir Refuah, fost sef de creatie la agentia McCann Digital Tel Aviv, preia conducerea diviziei de digital a McCann Worldgroup Romania, MRM Romania, potrivit unui comunicat de presa. Nir Refuah vine in aceasta pozitie la scurt timp dupa plecarea lui Adrian Preda de la MRM. Noul director general al acestei agentii are peste 15 ani de experienta in publicitate, este fondator si CEO al primei retele de socializare din Israel (Othello, dedicata jurnalistilor si artistilor), a fost redactor-sef al unui portal online, iar din 2008 a fost VP Creative la McCann Digital Tel Aviv.
  • Directorul agentiei de publicitate TBWA Bucuresti, Cristian Munteanu, paraseste compania dupa aproape zece ani, potrivit Paginademedia.ro. Sursa citata scrie ca Munteanu se va orienta catre domeniul digital, dar precizeaza ca acesta nu a detaliat motivele plecarii. Munteanu a fost director de creatie, director de creatie TBWA pentru Europa Centrala si de Est, iar din 2010 director general TBWA Bucuresti, dupa ce in prealabil a lucrat la agentia D'Arcy.