Retinerea pentru 24 de ore a directorului general al Antenei 1, Sorin Alexandrescu, de catre procurorii DNA, este comentata joi seara in emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3, realizata de Razvan Dumitrescu. Printre invitati - Oana Stanciulescu, jurnalist la Antena 3, analistul economic Niels Schnecker si europarlamentarul PSD Catalin Ivan. "Acum inteleg si eu de ce Traian Basescu a vrut atat de mult sa puna procurorii. Ce nu inteleg eu: de ce ce nu a vrut Mona Pivniceru sa faca a vrut Victor Ponta sa faca", a spus jurnalista Oana Stanciulescu, in emisiune. La randul sau, realizatorul Razvan Dumitrescu le-a adresat invitatilor sai intrebarea "Cine ar avea interesul sa demonstreze ca mizeria este la presa si nu la cei care nu au numarat bine populatia Romaniei?"(referire evidenta la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu din functia de presedinte, din vara lui 2012 - n.red.).

Invitat de asemenea in emisiune, europarlamentarul PSD Catalin Ivan a refuzat sa comenteze retinerea lui Alexandrescu: "Dumneavoastra imi cereti sa ma bag eu in dosarul asta... in justitie", a afirmat el.

"Incoltit" cu intrebari de Razvan Dumitrescu si Oana Stanciulescu, Catalin Ivan a replicat: "Imi puneti mai multe intrebari si le raspund pe rand sau?"

Antena 3 titreaza, pe burtiera: "Sorin Alexandrescu a fost retinut" si "Antena 1, tinta procurorilor lui Kovesi."