Postul de televiziune Romania TV considera "grav" faptul ca directorul Antenei 3, Mihai Gadea, indeamna la proteste de strada fata de deciziile justitiei si considera ca singura explicatie "a acestui derapaj este scaderea dramatica a audientelor (...), in fapt cea mai dura si meritata sanctiune din partea publicului".

"Ni se pare grav, insa, ca Antena 3 ajunge, din dorinta de a-si apara patronul, sa ceara ridicarea licentei postului nostru, iar directorul Mihai Gadea indeamna la proteste de strada fata de deciziile justitiei. Romania TV considera ca singura explicatie a acestui derapaj este scaderea dramatica a audientelor Antenei 3, in fapt cea mai dura si meritata sanctiune din partea publicului", se arata intr-un comunicat al Romania TV, citate de RTV.net.

Reactia RTV vine dupa ce Antena 3 a anuntat ca va actionat in judecata postul de televiziune detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita a sustinut sambata seara, in cadrul unei emisiuni, ca jurnalistii postului Antena 3 sunt folositi de Dan Voiculescu drept grup de presiune asupra ministrilor din Guvern.

"Dezvaluirile noastre vor continua si ii vizeaza pe proprietarii trustului Intact, nu pe ziaristii Antenei 3, care sunt victime colaterale ale actiunilor lui Dan Voiculescu. De aceea, Romania TV nu va ceda in fata amenintarilor cu procese penale lansate de Antena 3 si isi va apara jurnalistii, inclusiv in instanta, pe toate caile legale. De asemenea, postul nostru anunta ca va acorda asistenta juridica si tuturor celor amenintati si inselati de trustul lui Dan Voiculescu, mai ales ca numarul celor care incep sa faca publice agresiunile indurate din partea Antenelor creste zilnic", potrivit sursei citate.